Horoscop: 6 noiembrie 2017

Luni, 06 Noiembrie 2017, ora 06:57
6584 citiri
Horoscop: 6 noiembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Abordezi altfel relatiile tale si le ajuti sa creasca, astfel incat sa nu te simti presat si nici dator fata de cineva. Ai resurse mari in interior, ar fi bine sa inveti sa le folosesti.

Sagetator

Crezi ca cineva incearca sa-ti taie aripile si sa-ti limiteze libertatea. Vorbesti despre ceea ce te deranjeaza si obtii un mare succes.

Capricorn

Rutina te acapareaza cu totul si trebuie sa schimbi ceva pentru a nu te molesi de tot. Incepe cu pasi mici, dar importanti, catre o schimbare.

Varsator

Te simti inspirat pentru a face ceva ce pana acum aveai tendinta de a tot amana. Daca cineva iti contesta ideile, foloseste argumente solide pentru a-i explica lucrurile din punctul tau de vedere.

Pesti

Te implici emotional in ceva, dar singur e bine sa iti dai seama daca este real sau o iluzie. Adopta o abordare logica pentru a intelege ce se intampla.

Berbec

Un aspect legat de educatie te face sa te implici in niste discutii foarte aprinse. Nu trage concluzii pripite. Ai rabdare sa afli toate punctele de vedere. Va fi o provocare din punct de vedere intelectual.

Taur

Faci un pas catre o independenta financiara la care visezi de multa vreme. Acum ceva timp ai abandonat un proiect, dar acum il reiei si va fi salvarea ta. Prioritatile se vor schimba in perioada urmatoare.

Gemeni

Esti intr-o forma foarte buna. Esti vorbaret, popular, iar relatiile cu oamenii din jurul tau evolueaza catre un punct dorit de tine. Energia ta este molipsitoare.

Rac

Rezolva-ti propriile nevoi inainte de a te ocupa de cele ale oamenilor din jurul tau. Hraneste-ti sufletul inainte de orice. Petrece timp in natura, citeste, mergi la teatru. Relaxeaza-te.

Leu

Lucrezi in echipa astazi, pentru ca ai un obiectiv comun cu mai multe persoane. Descopera punctele forte ale fiecarui om si bazeaza-te pe acestea pentru a construi ceva solid.

Fecioara

Esti foarte critic cu tine. Trebuie sa inveti sa te iubesti mai mult. Nu lasa sa treaca pe langa tine momente cu care nu te mai intalnesti. Bucura-te mai mult de ceea ce ti se intampla.

Balanta

Joci rolul unui martor si trebuie sa fii cinstit si sa spui adevarul, chiar daca cineva apropiat va avea de suferit. Este cel mai bun mod de a incheia aceasta etapa.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 6 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic