Horoscop 6 octombrie 2010

Miercuri, 06 Octombrie 2010, ora 07:53
2326 citiri
Horoscop 6 octombrie 2010

Balanta

Astazi o sa ai parte de o zi foarte buna din punct de vedere profesional si asta te bucura. Poate fi vorba despre un nou proiect important, care te va ajuta sa evoluezi in cariera sau care iti va aduce un castig financiar in plus.

Scorpion

Ai luat o decizie gresita si acum te gandesti cum sa schimbi acest lucru pentru a nu avea probleme pe viitor. Trebuie doar sa stai sa te gandesti bine la tot ceea ce ai de facut si sa incerci sa nu mai iei in seama sfaturile unor persoane mai indepartate, deoarece nu poti avea siguranta ca vor sa iti faca bine. Din fericire, lucrurile se vor schimba pe seara si o sa termini ziua cu bine.

Sagetator

Ai fost cam tacut in ultima perioada si acum iti iei revansa. Stai de vorba cu toti cunoscutii, dai zeci de telefoane si chiar stabilesti cateva intalniri in oras cu prietenii sau familia. Nu uita totusi ca se apropie termenul limita al unui proiect si ca ar fi bine sa il termini la timp.

Capricorn

In ciuda faptului ca multi se plang de vremea de afara, tu te simti foarte bine atunci cand ploua si parca nu ai vrea sa iasa din nou soarele. Nu poti sa iti explici, insa vremea asta te face sa te simti foarte bine, ba chiar ai chef sa te plimbi, chiar si prin magazine, lucru care de obicei nu prea iti face placere.

Varsator

Ai cateva zile in care ai timp sa respiri, fara munca, fara stres si fara batai de cap, asa ca profita de ele si fa cam tot ceea ce iti trece prin cap. Nu ar strica sa iesi in oras cu unele persoane pe care le-ai cam neglijat in ultima vreme.

Pesti

Dupa o perioada mai putin buna din punct de vedere sentimental, uite ca lucrurile incep sa se aseze in viata ta. Astazi va fi o zi plina de complimente si de evenimente placute in viata ta, asa ca nu ai de ce sa te plangi.

Berbec

Esti mai indragostit ca oricand si tresari de fiecare data cand te gandesti la partenerul de viata. Ai grija si nu te lasa influentat prea mult ca sa nu dai gres din punct de vedere profesional.

Taur

Ai intrat intr-o perioada in care te simti cam neglijat si ai impresia ca nimeni nu se mai intereseaza de tine. Este doar o parere si trebuie sa intelegi ca fiecare om din viata ta are problemele sale si nu poate toata ziua sa stea la dispozitia ta. Din fericire, pe seara o sa primesti mai multe telefoane si o sa realizezi ca ti-ai facut griji degeaba.

Gemeni

Nu prea iti pasa tie de obicei de modul in care arati, insa astazi esti mai atent ca oricand pana si la lenjeria intima. Doar tu cunosti motivul acestei schimbari si nu prea ai chef sa vorbesti cu nimeni despre acest lucru.

Rac

Nu te lasa influentat de cei din jur in privinta unei afaceri pe care abia ai inceput-o si mai bine fa exact ceea ce crezi ca este mai bine pentru tine. In cazul in care nu iei decizia buna, macar esti sigur ca a fost doar vina ta.

Leu

Ai vrea sa faci o schimbare din punct de vedere profesional, insa realizezi ca nu prea ai cum. Poate este bine sa te orientezi catre un propiect mai solicitant, la sfarsit o sa te simti foarte bine si implinit.

Fecioara

Ai o suma de bani in plus si asta te bucura foarte mult pentru ca in sfarsit poti sa iti satisfaci poftele. Ai pus de mult timp ochii pe cateva lucruri si astazi esti dispus sa

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic