Horoscop: 6 octombrie 2014

Luni, 06 Octombrie 2014, ora 07:25
4670 citiri
Horoscop: 6 octombrie 2014
Foto: Ziare.com

Balanta

Inceputul saptamanii se anunta a fi foarte antrenant la locul de munca. Incepi o competite cu un coleg si va luptati intens, pentru ca fiecare viseaza la castigul pus in joc.

Scorpion

Soarele iti lumineaza calea, ajutandu-te sa iei cele mai bune decizii. O sa ai multe de discutat cu cei din familie, asa ca nu pierde timpul prin magazine.

Sagetator

Munceste la capacitate maxima fara sa fii superficial si atunci efortul iti va fi rasplatit. Daca te tii de treaba, rezultatele o sa apara mai repede decat te-ai fi asteptat.

Capricorn

Te inhami la un proiect greoi, dar care promite foarte multe. Ai mari sperante legate de acesta si simti ca acum a venit si timpul tau sa te afirmi.

Varsator

Intampini un moment dificil pe plan sentimental. Daca vrei sa nu iti fie mai rau ca acum, trebuie sa intelegi ca o adevarata relatie are parte si de aceste hopuri si ca nu poate fi totul numai lapte si miere. Important este cum gestionezi situatia.

Pesti

Dragostea este magica si inveti asta astazi. Simti ca ai fluturi in stomac si chiar daca esti implicat in aceasta relatie de ani de zile descoperi acel ceva ce va face sa va simtiti mereu ca la inceput.

Berbec

Trebuie sa apelezi la un specialist. Inainte de a te prezenta, intereseaza-te daca omul este atat de competent pe cat vrea sa para. Cere parerea unor oameni care au lucrat cu el sau cauta detalii pe Internet.

Taur

Stiai ca ceva nu este in regula in viata ta, dar credeai ca problemele s-au rezolvat de la sine. Ei bine, nu. Te vezi nevoit sa iei decizii dramatice. Astrele iti calauzesc fiecare pas.

Gemeni

Savurezi victoria cu zambetul pe buze. Cineva te anunta dimineata ca ai trecut un test destul de dificil si nici din ceea ce o sa se intample in continuare nu iti va umbri fericirea.

Rac

Pentru unele lucruri merita sa te lupti, iar alte batalii trebuie abandonate din fasa. Cantareste bine situatia si abia dupa ce te gandesti bine cateva ore spune ce vrei sa faci.

Leu

Dai dovada de multa diplomatie in timpul discutiei cu o persoana pe care nu o agreezi deloc. Prietenii tai tai observa acest lucru si iti multumesc pentru efortul depus.

Fecioara

Se pune foarte multa presiune asupra ta si simti ca vrei sa iti abandonezi propriul corp. Concentreaza-te pe lucrurile cu adevarat importante si ignora rautatile din jur.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#horoscop 6 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic