Horoscop: 7-9 iunie 2014

Duminica, 08 Iunie 2014, ora 08:00
3870 citiri
Horoscop: 7-9 iunie 2014
Foto: Ziare.com

Gemeni

Profiti de micuta vacanta si faci o escapada in afara orasului. Cel mai probabil te indrepti spre o zona despre care stii ca este perfecta pentru a-ti incarca bateriile.

Rac

Nu irosi timp pretios ocupandu-te de lucruri inutile, ci concentreaza-te pe ceea ce este cu adevarat important, mai ales ceva ce tine de tine si de familia ta.

Leu

Te asteptai sa ai cateva zile de liniste si relaxare, insa se anunta multe evenimente, o parte au legatura si cu locul de munca. Ar fi o idee buna sa te gandesti foarte serios la propunerile de colaborari pe care le primesti.

Fecioara

Primesti o multime de oferte pentru petrecerea acestor zile, dar niciuna nu este pe placul tau. Nu ti-ai ales un moment bun, pentru ca prietenii nu au foarte multa rabdare cu tine si s-ar putea sa fii lasat pe dinafara.

Balanta

Astrele sunt de partea ta in aceasta perioada. Pe plan profesional se anunta imbunatatiri, dar nici viata sentimentala nu trebuie neglijata.

Scorpion

Venus iti transmite multa energie pozitiva si iti dezvolta simtul frumosului. Faci achizitii deosebite in aceste zile si esti mandru de realizarea ta.

Sagetator

Ai un ton foarte bun. Emani energie pozitiva si o sa fie o placere pentru prieteni sa stea in preajma ta. La inceputul saptamanii fii foarte atent la ceea ce se discuta la locul de munca.

Capricorn

Ai parte de o sclipire de moment, ceea ce te va face sa inchei o afacere foarte avantajoasa din punct de vedere material. Luni primesti o veste foarte buna.

Varsator

Traversezi o perioada in care incerci sa te redescoperi, iar Jupiter te face foarte optimist. Esti multumit de ceea ce ai facut pana acum, insa viitorul iti pare mult mai bun.

Pesti

Stii ce ai de realizat, esti sigur pe ceea ce iti doresti si nu vrei sa pierzi clipe pretioase fara sa te ocupi de ceva ce tine de acest obiectiv.

Berbec

Responsabilitatea de care dai dovada in aceste zile vine de la Marte. Iei decizii importante si te comporti ca un om matur. Cei din jur vor fi mandri de tine.

Taur

Fii foarte prudent in privinta sanatatii. Nu ignora nici cea mai mica durere si incearca sa te odihnesti mai mult. Tine telefonul la indemana pentru ca o sa fii anuntat de reusita unui apropiat.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 7 iunie, #horoscop 8 iunie, #horoscop 9 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic