Horoscop: 7 aprilie 2017

Vineri, 07 Aprilie 2017, ora 07:36
7472 citiri
Horoscop: 7 aprilie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec

Vrei sa faci lucruri noi, insa dupa o metoda veche si s-ar putea sa dureze mai mult, dar doar asa te simti tu confortabil si nu vrei sa te schimbi doar de dragul altora.

Taur

Te folosesti de abilitati pe care nu le-ai utilizat prea mult pentru a face progrese cu proiectul la care lucrezi. Emani energie pozitiva si va fi o atmosfera placuta la locul de munca.

Gemeni

Astazi accepti ca unele lucruri care se intampla nu au o explicatie logica si nu mai incerci sa gasesti raspunsuri. Ceva iti va condimenta viata sentimentala.

Rac

Te gandesti foarte mult la viitor in aceste zile. Daca ai in plan achizitionarea unei case/masini, acum este momentul. Asteapta la rand foarte mult acte de semnat.

Leu

Nu sta prea mult singur, pentru ca stresul te-a adus intr-un stadiu in care ai nevoie de caldura celor dragi - fie ca sunt colegi de munca, fie ca sunt prieteni sau rude.

Fecioara

Vei straluci in aceasta zi. O schimbare de look sau de atitudine te va face sa radiezi de multumire. Complimentele nu vor intarzia sa apara.

Balanta

Dimineata vei fi dezamagit de un partener care te abandoneaza pe ultima suta de metri si te obliga sa prezinti singur proiectul la care ati lucrat impreuna.

Scorpion

Vestea buna a zilei este ca vei face ceva ce o sa atraga admiratia unei persoane care are un cuvant important de spus in privinta viitorului tau profesional.

Sagetator

Esti indecis in privinta unei propuneri venite de la partenerul de viata. Nu amana prea mult sa ii oferi un raspuns, pentru ca se simte ignorat.

Capricorn

Te simti excelent din punct de vedere emotional si asta pentru ca cel drag s-a ocupat de ceva in locul tau. Multumeste-i facandu-i o surpriza.

Varsator

Este un moment bun sa arunci din casa tot ceea ce nu iti mai trebuie. Nu mai pastra nimic din ceea ce te-ar putea incarca inutil.

Pesti

Energia ta vine din oamenii din jur. Daca te inconjori de persoane vesele, asa vei fi si tu sau invers. Asa ca alege-ti cu grija macar prietenii, daca in privinta colegilor nu poti face nimic.

Citeste si Horoscopul lunii aprilie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 7 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic