Horoscop: 7 august 2012

Marti, 07 August 2012, ora 07:13
3400 citiri
Horoscop: 7 august 2012
Foto: Ziare.com

Leu

Te simti foarte puternic si nu prea sunt sanse ca cineva sau ceva sa iti strice dispozitia. Ai incredere mare in propriile forte si accepti un proiect ce te va face sa descoperi ca stii lucruri la care nu credeai ca te vei pricepe vreodata.

Fecioara

Te uimeste comportamentul unui apropiat. Aveai impresia ca este sincer si ai fi fost in stare sa faci sacrificii mari pentru a-l ajuta, insa acum realizezi care este adevarul si bati in retragere.

Balanta

Marte si Saturn sunt in zodia ta, asta inseamna ca o sa ai o atitudine pozitiva toata ziua. Orice s-ar intampla, tu vei fi cu zambetul pe buze. Seara ti se pregateste o surpriza.

Scorpion

Ai descoperit echilibrul ideal si te simti atat de bine, incat nu te ingrijoreaza nici macar sedinta ce se anunta. Te prezinti foarte relaxat si la fel vei fi si dupa.

Sagetator

Multi ar vrea sa stie cum ai reusit sa rezolvi problema pe care o aveai si care ti-a dat batai de cap in ultima vreme. Este secretul tau si nu vrei sa il dezvalui nimanui.

Capricorn

Bucura-te de aceasta zi in compania unor persoane dragi. Familia ar merita mai multa atentie pentru ca in ultima vreme cariera ti-a cam ocupat tot timpul.

Varsator

Casa dragostei o sa intre intr-o perioada benefica. Multe momente speciale. Chiar si la locul de munca vei avea parte de ceva inedit.

Pesti

Esti preocupat din cauza banilor. Iti facusei niste calcule, insa se pare ca au fost gresite si acum intampini o problema. O sa fii nevoit sa te imprumuti la un cunoscut pentru a rezolva totul in timp util.

Berbec

Iti dezvolti capacitatea de lider. Iei initiativa si decizi pentru mai multe persoane. Iti place aceasta postura, insa trebuie sa fii foarte atent sa nu exagerezi si sa nu ajungi sa fii nesuferit pentru ceilalti.

Taur

Ai ignorat semnalele ce prevesteau clar ceea ce urmeaza. Ai fost in lumea ta si acum realitatea te ia prin surprindere. O sa ai nevoie de cateva ore ca sa te simti mai bine.

Gemeni

Luna iti va influenta toata ziua. O sa iei decizii ce nu te caracterizeaza, insa vor fi in avantajul tau. Vei fi uimit de ceea ce ti se va intampla in jurul amiezii.

Rac

Iti place sa vorbesti cu cei din jur, dar astazi nu te opresti. Stai la discutii chiar si cu persoanele pe care nu prea le cunosti. O sa fii epuizat seara.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic