Horoscop: 7 august

Miercuri, 07 August 2013, ora 07:55
2703 citiri
Horoscop: 7 august
Foto: Ziare.com

Leu

Daca nu ai grija cu banii, s-ar putea sa intampini dificultati mai tarziu. Cel mai bine ar fi sa nu te bagi la cheltuieli inutile in aceste zile. Concentreaza-te pe ce ai nevoie.

Fecioara

Ai trecut de toate hopurile din aceasta perioada. Acum te poti relaxa. Poate chiar sa pleci in concediu. Nu ar strica sa stai putin timp in compania partenerului de viata.

Balanta

"Asculta-ti" gandurile astazi si nu te lua dupa nimeni altcineva. Fa ceea ce crezi tu ca este mai bine pentru tine.

Scorpion

Te simti intre ciocan si nicovala. Prietenii te invita undeva, insa sotul/sotia avea alte planuri. Este o decizie destul de dificila.

Sagetator

Esti foarte ganditor astazi si ii faci pe cei din jur sa intre la banuieli. Linisteste-i si explica-le ca te concentrezi asupra proiectului pe care il ai in lucru.

Capricorn

Ziua perfecta pentru investitii. Orice banut cheltuit astazi iti va aduce un castig mai mare pe viitor, asa ca nu face nimic cu inima stransa.

Varsator

Cand cel drag ti-a spus ca poti sa iti cumperi orice pentru aniversarea voastra nu insemna ca trebuie sa ajungi acasa cu magazinul intreg. Fii cumpatat.

Pesti

O zi buna, una rea. Saptamana aceasta esti supus unor incercari ceva mai dificile. Trebuie sa iti pastrezi cumpatul.

Berbec

Vine in vizita o ruda a partenerul de viata si vrei sa o impresionezi. Mai ai putin si cumperi si lenjerie noua pentru a te asigura ca totul va fi in ordine.

Taur

Au loc multe evenimente astazi si abia o sa faci fata programului incarcat. Seara fa tot posibilul sa ajungi acasa repede si sa te odihnesti.

Gemeni

Nu are rost sa te intrebi ce are partenerul de viata, pentru ca tu esti de vina. Ai spus ceva ce l-a ranit si acum suporti consecintele.

Rac

Esti in culmea fericirii. Semnezi un contract care se va dovedi a fi cea mai buna alegere pe care ai facut-o in ultima perioada.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic august 2013, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic