Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 7 decembrie 2011

Miercuri, 07 Decembrie 2011, ora 07:12
2704 citiri
Horoscop: 7 decembrie 2011
Foto: Ziare.com

Sagetator

Dispui de multa energie, ceea ce te ajuta sa faci tot ce doresti. Totusi, nu exagera cu efortul fizic pentru ca risti sa intampini mari probleme de sanatate.

Capricorn

Ai facut ceva ce aveai de mult timp in planuri. Simti ca ti s-a luat o piatra de pe inima si acum poti sa te ocupi linistit de alte lucruri care reprezinta o prioritate in aceste zile.

Varsator

Te aglomerezi cu prea multe proiecte fara sa te gandesti ca nu vei avea timp sa faci tot ceea ce trebuie. Incearca sa faci un plan bine pus la punct pentru a nu te incurca singur.

Pesti

Nu vei reusi sa termini totul in timp util daca stai de vorba cu prea multe persoane. Chiar daca nu te simti bine refuzand pe cineva cand vine sa te roage ceva, fa-o pentru ca este in avantajul tau.

Berbec

Nu iti cunosti propriile limite si astazi faci ceva ce te-ar putea costa mult prea mult. Inainte de a accepta sau de a te apuca de un lucru anume, fii sigur ca nu intregi masura.

Taur

Nu duci lipsa de timp astazi, ci de dorinta de munca. Refuzi sa te pui pe treaba si vrei sa lenevesti intreaga zi. Atitudinea ta va starni nemultumirea unor colegi care simt ca muncesc mai mult ca tine.

Gemeni

Cineva incearca cu tot dinadinsul sa iti faca rau. Din fericire, prietenii tai isi dau seama de pericol si te avertizeaza din timp. In acest fel o sa poti sa faci ceva pentru a impiedica o situatie neplacuta.

Rac

Ai cam ignorat activitatile casnice si acum ti-ai dat seama ca nu mai ai timp de nimic. Incerci sa ceri ajutorul familiei, insa fiecare este prins cu munca si te lovesti numai de refuzuri. Va trebui sa te descurci singur.

Leu

Dispui de multa energie si de forta fizica si exact de asta aveai nevoie pentru a face ceea ce ai in plan. Seara vei fi foarte obosit, asa ca amana intalnirile programate.

Fecioara

Este posibil ca astazi sa ai parte de o surpriza pusa la punct de o persoana de sex opus. Nu este neaparat vorba despre partenerul de viata, ci poate fi o ruda.

Balanta

Ai pornit un nou proiect si esti hotarat sa nu te opresti pana nu il termini. Totusi, nu exagera pentru a nu ajunge la spital in loc sa primesti felicitari.

Scorpion

Astazi organizeaza-ti timpul in asa fel incat sa poti sa stai mai mult cu familia. Iti simti lipsa si risti sa ii indepartezi de tine, daca nu esti atent la ceea ce iti spun.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic decembrie , #horoscop zilnic