Horoscop: 7 decembrie

Miercuri, 07 Decembrie 2016, ora 07:32
4615 citiri
Horoscop: 7 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Te temeai sa faci ceva, dar acum acumulezi energia necesara pentru a da piept cu neprevazutul. Vei fi surprins foarte placut.

Capricorn

O sa petreci ziua intr-o atmosfera de sarbatoare. Este aniversarea unui coleg sau se pregateste o petrecere la firma ta.

Varsator

Daca vrei sa termini la timp tot ceea ce ai de facut, trebuie sa te grabesti si sa fii putin mai organizat. Nu ezita sa ceri ajutorul daca simti ca munca te copleseste. Nu este un semn de slabiciune.

Pesti

Bucuria ta este molipsitoare. Colegii vor prelua imediat din energia ta pozitiva si o sa va distrati mai mult decat de obicei la birou. Seara mergi in vizita la o ruda.

Berbec

Esti foarte romantic. Sa nu te surprinda daca multi oameni iti vor cere sfaturi in amor astazi. Simte-te mandru ca ii poti ajuta. Seara o sa dai dovada de istetime.

Taur

Te simti atat de bine incat vrei sa o spui tuturor. Datorita ambitiei, realizezi ceva ce te va ajuta sa te afirmi la locul de munca.

Gemeni

Partenerul de viata iti paseaza sarcina de a face cumparaturi si o sa fii uimit de ceea ce o sa descoperi in anumite zone din magazine.

Rac

Abtine-te de la glume daca te afli intr-un loc cu persoane serioase, mai ales daca stii ca nu au simtul umorului suficient de dezvoltat. Pastreaza-te pentru intalnirea cu prietenii.

Leu

Depui mult efort pentru ca totul sa iasa perfect astazi si laudele nu vor intarzia sa apara. Cineva va aprecia tot ceea ce faci si te va recompensa cu un cadou surpriza.

Fecioara

Evita excesele alimentare si stai departe de dulciuri. Primesti niste bani pe care trebuie sa ii investesti in ceva de care te vei folosi peste cateva saptamani.

Balanta

Evita sa programezi intalniri profesionale astazi, pentru ca nu esti intr-o forma prea buna. Cel mai bine ar fi sa mergi direct acasa si sa te odihnesti.

Scorpion

Daca nu vrei sa faci ceva, nu o face doar pentru ca cineva insista si nu vrei sa il ranesti. Sentimentele tale sunt la fel de importante, iar daca persoana respectiva nu intelege inseamna ca nu iti este prieten adevarat.

Citeste si horoscopul lunii decembrie

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop 7 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic