Horoscop: 7 noiembrie 2017

Marti, 07 Noiembrie 2017, ora 07:51
7553 citiri
Horoscop: 7 noiembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Ai multe motive pentru a face un pas in fata pentru fericirea ta. Mai dai o pagina in cartea vietii tale. Faci o schimbare destul de importanta.

Sagetator

Lasi in urma tot ceea ce te-a suparat pana acum si te gandesti zambind la ceva ce te face sa te simti bine. Ai nevoie de ajutorul cuiva din domeniul juridic.

Capricorn

Ai facut o greseala, dar nu vrei sa recunosti sub nicio forma. Pana la urma, te lasi dus de val si faci ceea ce simti pe moment. Va fi o decizie foarte buna.

Varsator

Se intampla ceva ce astepti de multa vreme. Nu te bucura inainte de termen. Asteapta sa treci macar de prima etapa si apoi poti face ceea ce simti.

Pesti

Esti total neinteresat de ceea ce se intampla in jurul tau la birou, pentru ca gandul iti zboara in alta parte. Iei cateva decizii definitive si vor avea loc mici schimbari, dar cu efect major.

Berbec

Stresul de la locul de munca manifestat la colegi incepe sa isi spuna cuvantul si asupra ta si trebuie sa gasesti o solutie de mijloc. Poti sa iti indrepti atentia putin mai mult catre educatie.

Taur

Te simti foarte romantic si vrei sa ii faci o surpriza partenerului de viata. Se anunta o seara absolut minunata. Se aranjeaza lucrurile mult mai bine decat ai fi crezut.

Gemeni

Un prieten care iti lumineaza mereu ziua cu aparitia sa vine in vizita. Persoana respectiva porneste o discutie care te va surprinde. Nu te asteptai la asemenea marturisiri.

Rac

Nu pierde vremea astazi, deoarece pe seara se anunta multa treaba, pentru ca ai programat mai multe intalniri si trebuie sa le onorezi pe toate.

Leu

Reiei relatiile cu un prieten cu care nu ai vorbit de multa vreme. Timpul petrecut cu el o sa fie unul special si demn de amintit si mai tarziu.

Fecioara

Incearca sa ajungi cat mai repede acasa, altfel o sa te intinzi cu treaba pana dupa miezul noptii. Ai lasat multe treburi neterminate si acum trebuie sa te ocupi de ele. Apoi trebuie neaparat sa te concentrezi pe latura spirituala.

Balanta

Incearca sa pui o bariera intre munca si viata sentimentala si sa nu le mai amesteci pentru a nu ajunge intr-un punct critic. Nivelul de energie si cel al banilor vor fi la maxim, ceea ce o sa iti dea o stare de bine.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 7 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic