Horoscop 7 octombrie 2010

Joi, 07 Octombrie 2010, ora 08:32
2335 citiri
Horoscop 7 octombrie 2010

Balanta

Aveai de mai mult timp planuita o iesire la iarba verde, insa vremea iti cam strica planurile si iti da ziua peste cap. Nu-i nimic, te poti distra alaturi de prieteni si in casa. Ai grija la locul de munca. Poti avea avea probleme pentru ca ai uitat de termenul limita al unui proiect si esti in intarziere.

Scorpion

Nu mai sta pe ganduri cand vine vorba de viitorul tau si incearca sa te indrepti catre drumul cel bun. Nu ar strica, daca ai lua in considerare sfaturile unor persoane mai in varsta.

Sagetator

Ai grija la vremea de afara si ia haine mai groase pe tine, chiar daca vrei sa ramai la tricou in amintirea caldurii de asta vara. De asemenea, nu ar strica sa incerci sa bei mai mult ceai si sa faci ceva mai multa miscare. In viata personala lucrurile evolueaza foarte bine si asta iti ofera multa liniste sufleteasca.

Capricorn

Partenerul de viata trece printr-o perioada mai sensibila si ar fi bine sa ii stai alaturi si sa ii demonstrezi ca esti alaturi de el. Ai grija la un presupus prieten ca are tendinta de a-ti face mai mult rau decat bine si comenteaza mereu la tot ceea ce faci sau spui.

Varsator

Astrele prevad o perioada foarte buna din punct de vedere sentimental pentru tine, asa ca nu refuza nicio invitatie in oras si nu rata niciun apel telefonic. In acelasi timp, astazi va fi o zi plina de complimente, mai toata lumea din jurul tau va observa ca radiezi de fericire.

Pesti

Simti ca se petrece ceva ciudat in jurul tau si nu prea te simti bine cand cei din jur susotesc. Stai linistit, totul este spre bine, pentru ca cei apropiati iti pregatesc o surpriza. Poate fi vorba despre un lucru pe care ti-l doresti de mult timp sau despre un bilet de avion catre un loc drag.

Berbec

Un admirator incepe sa fie cam insistent, insa tu nici macar acum nu iti dai seama de ceea ce se intampla, chiar daca toti din jur au observat ceea ce se petrece. Tot astazi o sa afli ca tocmai ai primit un nou proiect la locul de munca, iar asta nu prea iti face placere.

Taur

Ai multa treaba si nu ai idee cum ai putea sa termini totul intr-o singura zi. Ai avea nevoie de cateva clone, insa avand in vedere ca asa ceva nu este posibil, trebuie sa te organizezi cat mai bine si sa depui cat mai multa atentie la ceea ce faci.

Gemeni

Nu lasa grijile sa iti strice ziua. De dimineata esti plin de viata si de energie, insa cand realizezi cate facturi ai de platit iti cam dispare entuziasmul. Stai linistit, nu te mai gandi la aceste aspecte, pentru ca aceste cheltuieli sunt normale si toata lumea se confrunta cu ele.

Rac

Abia astepti un eveniment important pentru familia ta si simti ca orele trec precum saptamanile. Stai linistit, totul o sa iasa foarte bine si va fi un eveniment demn de povestit nepotilor. Din punct de vedere profesional lucrurile incep in sfarsit sa se aseze si sa faci exact ceea ce iti place.

Leu

Ai nevoie de o pauza, mai exact simti ca nu prea mai ai timpul si forta necesara pentru a face fata tuturor cererilor. Este doar o parere, pentru ca esti o persoana puternica si o sa treci cu brio peste tot. Ba mai mult, o sa primesti si laude pentru ceea ce faci.

Fecioara

Treci printr-o perioada mai putin buna, din cauza ca banii s-au sfarsit, vremea este urata si parca ai vrea tot timpul sa stai in casa si sa dormi. Partea buna este ca ai prieteni buni si nu te vor lasa nici cinci minute sa stai fara sa te simti bine si fara sa te distrezi.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic