Horoscop: 7 septembrie 2017

Joi, 07 Septembrie 2017, ora 06:35
7565 citiri
Horoscop: 7 septembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Este o zi buna pentru a-ti stabili obiective. Daca nu ai un plan bine realizat, incearca sa il faci in asa fel incat toata lumea sa fie de acord. Gandeste-te la binele tau, dar nici nu le face altora rau.

Balanta

Un prieten are mare nevoie de sprijinul tau. Nu neaparat de sfaturi si povete, ci doar sa il asculti. Lasa-l pe el sa isi aleaga drumul, tu doar insoteste-l.

Scorpion

Ai grija de tine, daca te simti obosit. Nu este o rusine sa incetinesti lucrurile, daca asa simti nevoia. Si chiar daca la munca nu dai randament, colegii te vor intelege.

Sagetator

Te simti atat de bine incat iti vine sa dansezi singur exact acolo unde te afli. Vestile bune vin una dupa alta. O sa fii uimit de niste informatii pe care le primesti.

Capricorn

Asculta o muzica buna, uita-te la un film sau fa orice altceva te face sa te simti bine. Acorda-ti un timp doar pentru tine. Ai nevoie de o perioada in care sa fii doar tu cu gandurile tale.

Varsator

Incearca, incearca, incearca. Nu renunta la ceva fara sa lupti, fara sa incerci sa faci tot ceea ce poti. La sfarsit, vei fi multumit si fericit de ce ai obtinut.

Pesti

Reia legatura cu oameni pe care nu i-ai vazut de multa vreme. Ar fi bine sa discuti cu ei lucruri importante si sa nu mai lasi timpul sa treaca.

Berbec

Ca parte a unui intreg se intampla si lucruri cu care nu rezonezi din prima. Trebuie sa ai rabdare si sa simti ca in fiecare detaliu este ceva ce iti poate bucura sufletul. Important este sa crezi.

Taur

Se intampla ceva foarte tentant. Este vorba despre ceva care te atrage in asa fel incat nu poti descrie in cuvinte, dar nu esti pregatit sa faci un pas catre catre acel lucru. Ia-ti atat timp cat ai nevoie.

Gemeni

Acorda o sansa oricarei propuneri pe care o primesti. Daca lucrurile incep sa devina plictisitoare, fa in asa fel incat rutina sa nu puna stapanire pe viata ta. Chiar si acasa, poti face mici modificari care sa iti dea senzatia de nou si bine.

Rac

Ocupa-te de linistea ta psihica. Ofera-i creierului o pauza si fa ceva ce te relaxeaza. Daca nu poti sa iti iei liber de la birou, macar fa totul intr-un ritm mai lent.

Leu

Ceva neobisnuit ti se intampla. Nu este ceva periculos, ci ceva care te solicita. Ai o multime de ganduri, idei, planuri. Daca vrei sa-ti pui ordine in ele, ai putea sa incepi cu o pauza de sport sau cu un hobby nou.

Citeste si Horoscopul lunii septembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#horoscop 7 septembrie, #horoscop septembrie, #horoscop 2017 , #horoscop zilnic