Horoscop: 8 aprilie 2011

Vineri, 08 Aprilie 2011, ora 07:29
2696 citiri
Horoscop: 8 aprilie 2011
Foto: Ziare.com

Berbec

Ti se reproseaza des ca renunti la unele lucruri fara sa lupti atat de mult pe cat ar trebui. Si astazi se intampla acelasi lucru, insa acum te hotarasti sa demonstrezi tuturor ca se insala in privinta ta. Incepi sa spui lucrurilor pe nume, sa fii sincer atat cu tine, cat si cu cei din jur si sa nu mai accepti criticile pe care nu le meriti.

Taur

Te-ai indepartat de o persoana din anturajul tau, insa astazi se va intampla ceva ce o sa va aduca mai aproape si dupa multe discutii o sa vezi ca relatia va fi mai buna decat inainte. In plus, acest lucru va duce si la o atmosfera mai placuta in caminul tau.

Gemeni

Schimbarile din jurul tau te afecteaza, chiar daca sperai ca nu se va intampla acest lucru. Este posibil sa fie nevoie sa te implici mai mult in sarcinile de la serviciu pentru a te asigura ca functia ta nu este in pericol.

Rac

Te-ai agitat foarte mult pentru un proiect. Mult stres si chiar nopti pierdute. Acum, la sfarsitul sau, ai parte doar de laude, insa simti nevoia de o pauza. O meriti. Ar fi o idee buna sa iti iei cateva zile libere.

Leu

De dimineata vei intampina cateva probleme in a pune la punct unele chestiuni legate de o sarcina de la job. La amiaza solutia salvatoare vine de la un coleg, care pare dornic sa te ajute. Afla inainte si ceea ce vrea in schimbul ajutorului pentru a te asigura ca pretul pe care ar trebui sa il platesti nu este mult prea mare pentru ceea ce ofera persoana respectiva.

Fecioara

Simti nevoia ca cei din jur sa iti aprecieze mai mult munca. Pentru ca asta sa se intample trebuie sa stie despre ce este vorba. Nu poti sa ai pretentia sa nu prezinti niciun raport de activitate, dar sa primesti laude. Asigura-te ca informatiile corecte ajung exact unde trebuie pentru ca asta sa se intample.

Balanta

Astazi vei intra intr-un conflict fara voia ta si discutiile vor fi mult prea serioase, iar dispozitia ta nu este una tocmai buna pentru a te implica. Pentru a nu ajunge ca dialogul sa fie unul foarte neplacut, mai bine evita oamenii ce reprezinta un pericol.

Scorpion

Vei avea parte de o zi excelenta. Acasa va fi liniste si te intelegi bine cu rudele, ceea ce nu se intampla de mult timp. La birou lucrurile se asaza in favoarea ta. Asta inseamna ca daca pana acum simteai ca cineva este cu ochii pe tine si iti urmareste fiecare pas, acum te linistesti si realizezi ca nu se intampla asa ceva.

Sagetator

O ruda mai tanara iti solicita o suma de bani si nu esti sigur daca sa dai curs rugamintii. Inainte de a o face, vei cere toate detaliile: de ce ii vrea si cand o sa ii primesti inapoi. Pana la urma te vei lamuri ca nu este nimic necurat la mijloc si o vei sprijini financiar.

Capricorn

Astazi inveti cat de important este sa fii calm si rabdator atunci cand este cazul. In urma cu ceva timp ai investit o suma de bani si te gandeai ca nu mai ai nicio sansa sa ii recuperezi. Asta este ziua norocoasa si o sa primesti ceea ce ti se cuvine.

Varsator

Treci de la o stare la alta. Ba razi, ba plangi. Nimeni din jur nu mai intelege ce se intampla cu tine. Abia de la amiaza o sa incepi sa te linistesti si sa te comporti cum o faci de obicei. Problema este ca va trebui sa ii convingi pe cei din jur ca nu a fost nimic grav, ci doar te-ai simti putin mai slab decat problemele care au tot aparut in ultima vreme.

Pesti

Ideile tale nu au fost acceptate de cei de la locul de munca si acum trebuie sa faci ceva urgent pentru a nu lasa impresia ca nu esti stapan pe situatie. Poate este cazul sa ceri ajutor.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic aprile, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic