Horoscop: 8 aprilie 2014

Marti, 08 Aprilie 2014, ora 07:05
3023 citiri
Horoscop: 8 aprilie 2014
Foto: Ziare.com

Berbec

Ai pierdut legatura cu un prieten drag si iti este dor de el. Drept urmare, astazi ii dai un telefon si ii propui o iesire in oras. Va fi un moment plin de emotii.

Taur

Urmezi exemplul unor oameni din jurul tau si aplici pentru un job sau pentru un concurs. Astrele sunt de partea ta, asa ca sunt sanse mari sa iesi castigator.

Gemeni

Marte iti ofera o energie aparte. Ai un aer misterios si ii pui pe ganduri pe cei din jur. O sa primesti niste complimente care te vor lasa fara cuvinte.

Rac

Daca fugi dupa doi iepuri, nu o sa prinzi niciunul, asa ca stabileste-ti prioritatile si incepe actiunile pe rand. Ar fi cazul sa ceri ajutorul cuiva.

Leu

Proiecte mai vechi revin si iti vor ocupa mai tot timpul. Vor fi de succes, asa ca merita tot timpul si munca investita pentru acestea.

Fecioara

Trebuie sa faci un drum mai lung, chiar in afara orasului pentru a rezolva ceva ce tine de viata de familie. Soarele te va indruma.

Balanta

Nu ai dat importanta unui mic detaliu, iar acum se dovedeste a fi cel care face diferenta. Invata ceva din asta si data viitoare comporta-te diferit.

Scorpion

Neptun te face sa visezi cu ochii deschisi la ceva ce iti doresti de multa vreme. Tot astrele iti dau curajul sa faci primul pas.

Sagetator

Esti prins cu treaba si ignori cerintele partenerului de viata. Seara iti va reprosa acest lucru. Gandeste-te la o scuza foarte buna.

Capricorn

O zi plina de peripetii, dar care se va termina cu bine. Totul are legatura cu viata personala si cu ceva ce ai inceput acum cateva luni.

Varsator

Esti un om puternic, dar intri in contact cu o persoana mult mai ambitioasa care iti va face probleme. Trebuie sa iti faci ordine in ganduri si sa pui la punct un plan de atac.

Pesti

Intervine o problema in familie si simti ca lupti cu morile de vant. Mai lasa de la tine si incearca sa negociezi pentru a ajunge la un numitor comun.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#horoscop zilnic, #horoscop 8 aprilie, #horoscop zilnic 2014, #horoscop zilnic aprilie , #horoscop zilnic