Horoscop: 8 aprilie 2015

Miercuri, 08 Aprilie 2015, ora 07:13
4549 citiri
Horoscop: 8 aprilie 2015
Foto: Ziare.com

Berbec

Dimineata va fi una deosebita la locul de munca, pentru ca este ziua unui coleg si o sarbatoriti cu totii. Nimeni nu prea are chef de munca, dar pana la urma trebuie realizate si sarcinile zilnice.

Taur

Astazi iti dai seama ca degeaba ai bani daca nu ai cu cine sa ii consumi. Intelegi cat de mult iti lipseste un bun prieten si il contactezi imediat.

Gemeni

Te comporti ca si cum abia acum ai fi deschis ochii si te ia prin surprindere realitatea din jur. Incearca sa tii pasul cu lumea, mai ales in privinta tehnologiei.

Rac

In a doua jumatate a zilei o sa ai conditii pentru a crea ceva ce astepti de multa vreme sa se intample. Ai emotii, dar pe de alta parte ai incredere in fortele tale.

Leu

Dimineata nu o sa fie foarte productiva, pentru ca o sa fii ocupat cu ceva ce tine de sarcinile altcuiva. Te-ai oferit sa ajuti, dar acum aproape ca o sa regreti.

Fecioara

Primesti o noua responsabilitate si trebuie sa o abordezi intr-un fel in care nu ai mai facut-o pana acum. Esti inventiv si cu siguranta o sa fii laudat la sfarsit.

Balanta

Este o zi buna pentru calatoriile in locuri necunoscute, dar si pentru semnarea unor acte ce privesc direct viitorul tau financiar.

Scorpion

Te intereseaza ceva mai mult decat de obicei domeniul marketing, iar cei apropiati ar putea banui ca este vorba despre o schimbare de cariera. Sunt departe de adevar, dar nici nu vrei sa le spui nimic mai mult.

Sagetator

Porti conversatii interesante cu oameni care sunt stapani pe domeniile lor de activitate si inveti de la fiecare cate ceva. Sunt persoane pe care trebuie sa le pastrezi in cercul de cunoscuti.

Capricorn

Conjuctura astrala favorizeza domeniul afacerilor in aceasta perioada si te gandesti sa pui bazele unui nou proiect. Din experienta trecuta, incerci sa nu te mai asociezi cu niciun strain.

Varsator

Cineva iti face o promisiune care pentru tine conteaza foarte mult. Ai fi foarte dezamagit daca omul respectiv nu si-ar pastra cuvantul dat. Seara te asteapta o surpriza acasa.

Pesti

Starea ta de spirit se potriveste cu vremea si iti revine cheful sa faci ceva ce ai lasat de multa vreme deoparte. Esti foarte entuziasmat.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop 8 aprilie, #horoscop 2015 , #horoscop zilnic