Horoscop: 8 august 2012

Miercuri, 08 August 2012, ora 07:00
3122 citiri
Horoscop: 8 august 2012
Foto: Ziare.com

Leu

Ai fost foarte agitat in ultimul timp si nu ai fost atent la cateva detalii esentiale. Relatia cu familia o fie mult mai buna in aceste zile. Te simti foarte bine in compania celor dragi.

Fecioara

Esti pus in postura de a lua partea unui amic, dar de a-l acuza pe altul de ceva nu tocmai placut. Daca vrei sa nu te certi cu niciunul, incearca sa stai deoparte si sa ii lasi sa isi rezolve singuri problema.

Balanta

Marte isi exercita puterea asupra ta. Asteapta-te la o dimineata de foc, dar si la o seara iesita din comun. Cel mai probabil te vei intalni cu prieteni dragi pe care nu i-ai vazut de mult timp.

Scorpion

Casa banilor va avea parte de o imbunatire. Nu te astepta la un castig la loto, dar nici ceea ce ti se intampla tie nu este de ignorat. Gandeste-te bine pe ce dai banii.

Sagetator

Esti foarte sociabil. Iei legatura cu multi oameni, te intinzi la discutii si nici nu iti dai seama cand trece timpul si se termina programul de lucru. Nu uita sa pui la punct totul pentru sedinta de maine dimineata.

Capricorn

Ai idei fixe in privinta unor lucruri si nu accepti ca toti cei din jur sa nu fie de acord cu tine. Invata ca nu ai intotdeauna dreptate si uneori este nevoie sa fii deschis catre opiniile celorlalti.

Varsator

Te simti foarte puternic si capabil sa faci fata unor provocari cel putin ciudate. Si chiar asta o sa se intample. Sarcina primita te va solicita foarte mult.

Pesti

Ai intrat intr-o perioada foarte romantica. Vrei sa stai mai mult cu partenerul de viata si pui la cale ceva special pentru el/ea. O sa ramana cu o parere extrem de buna despre tot ceea ce ai facut.

Berbec

Luna te face sa te simti foarte apropiat de familie. Le telefonezi rudelor, iar cu cele cu care poti te intalnesti. O sa fie o zi deosebita pentru tine.

Taur

Ti-ai incarcat bateriile si acum esti gata de lupta. Nu te gandi la nimic iesit din comun, ci doar la faptul ca trebuie sa te pui urgent pe treaba pentru a te asigura ca termini inainte sa vina seful.

Gemeni

Se anunta ceva notabil la birou. Esti agitat. Incearca sa te linistesti pentru ca risti sa clachezi din cauza emotiilor. Bea o cafea si, eventual, plimba-te putin ca sa iei o gura de aer liber.

Rac

Nu iti inchipui cum ar fi viata ta daca nu ai avea un job, insa ai momente in care te visezi stand toata ziua in pat. Te-ai plictisi garantat, asa ca bucura-te de agitatia din viata ta.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic