Horoscop: 8 august

Joi, 08 August 2013, ora 07:38
2807 citiri
Horoscop: 8 august
Foto: Ziare.com

Leu

Treaba nu se termina atat de repede pe cat sperai tu si esti nevoit sa amani putin timp ceea ce programasei pentru dupa-amiaza. Seara primesti o veste foarte buna.

Fecioara

Este o zi foarte plictisitoare. Nu se anunta nimic ce te-ar putea face sa reactionezi astazi. Din cauza aceasta, te cuprinde o lene de nedescris.

Balanta

Esti pus pe glume astazi. Orice se intampla ti se pare un subiect de amuzant si razi cat poti de tare. Chiar te intrebi daca dupa aceste momente bune nu va veni o furtuna.

Scorpion

Gandeste-te mai mult la tine si mai putin la cei din jur. Incearca macar o data sa faci asta pentru propria satisfactie.

Sagetator

Iti este dor de cateva rude care se afla departe de tine si planifici o vizita. Vor fi cateva zile de vis, pline de momente speciale.

Capricorn

Te ingrijorezi degeaba in privinta a ceea urmeaza sa faci. Este mai greu la inceput, insa pana la urma va fi bine. Totul se va aranja in favoarea ta.

Varsator

Un prieten insista sa il imprumuti cu o suma, insa nu este prima data. Ai vrea sa nu ii dai, mai ales, ca uneori nu ti-ai recuperat banii.

Pesti

Dimineata iti este greu sa te trezesti, insa pana la urma reusesti sa te ridici din pat. Toata ziua o sa fii dezinteresat de orice se intampla.

Berbec

Primesti o invitatie la o nunta. Te bucuri foarte mult, pentru ca este o surpriza. Nu stiai ca cele doua persoane au de gand sa faca acest pas.

Taur

Nu stai prea bine cu starea de sanatate si este timpul sa te ocupi serios de asta. Fii foarte atent la ceea ce spune medicul si respecta-i recomandarile.

Gemeni

Un cunoscut intampina o problema la locul de munca si te oferi sa ii dai o mana de ajutor. Un gest foarte frumos, dar care s-ar putea intoarce impotriva ta daca nu pui punct cand trebuie.

Rac

Ai oameni extrem de fideli in jurul tau si acest lucru iti ofera o senzatie de siguranta pe care nu ai mai simtit-o de multa vreme.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic august 2013 , #horoscop zilnic