Horoscop 8 februarie 2012

Miercuri, 08 Februarie 2012, ora 07:15
3346 citiri
Horoscop 8 februarie 2012
Foto: Ziare.com

Varsator

Va fi o zi buna pentru afaceri. Profita de asta si semneaza cat mai repede actele ce iti pot aduce o suma de bani foarte mare. O sa regreti daca stai prea mult pe ganduri.

Pesti

Ai luat o decizie si trebuie sa o duci pana la capat, chiar daca acum realizezi ca ai fi putut sa o iei pe alt drum. Asuma-ti responsabilitatea si o sa vezi ca rezultatul va fi mai bun decat crezi.

Berbec

Te asteapta o surpriza pusa la cale de cateva persoane foarte dragi. In plus, la locul de munca o sa ai parte de un succes. De multa vreme asteptai o asemnea veste, insa iti pierdusei orice speranta.

Taur

Trebuie sa faci cateva cheltuieli pentru casa si asta presupune cateva drumuri. Ia in calcul faptul ca este posibil sa ajungi tarziu la intalnirea programata pe seara, asa ca anunta din timp acest lucru.

Gemeni

Surpriza vine astazi pe plan financiar. Banii pe care ii primesti te ajuta foarte mult. O sa scapi de datorii si o sa ai si pentru a-ti satisface cateva mofturi.

Rac

Nu exagera cu munca pentru ca te epuizezi. Pierzi foarte multe ore fara sa dormi si risti sa clachezi exact cand ai mai multa nevoie sa fii lucid.

Leu

Daca ai de facut un drum, amana-l. Ar fi mai bine sa nu pleci nicaieri astazi pentru ca urmeaza sa primesti un telefon important si afli ca trebuie sa ajungi urgent undeva.

Fecioara

Te nemultumeste ceva si tinzi sa fii recalcitrant din aceasta cauza. Ai grija la comportament pentru ca exagerezi in unele discutii. Chiar si la locul de munca starnesti dialoguri care ii nemultumesc pe mai multi colegi.

Balanta

Mergi la cumparaturi si ai o pofta nebuna de a lua tot din magazin. Limiteaza-te la ceea ce iti trebuie pentru ca se anunta cheltuieli neprevazute.

Scorpion

Nu ai rabdare sa asculti tot ceea ce au de spus cei din jur si uite asa ratezi informatii notabile. Vei ajunge intr-un punct mort din aceasta cauza.

Sagetator

Ai pierdut cateva zile lucrand la o proiect fara viitor. Pacat ca afli abia acum. Incearca sa treci repede peste asta si sa te apuci de alta treaba.

Capricorn

A intervenit ceva in programul de azi si nu mai apuci sa faci cam tot ceea ce trebuia. Nu ai alta solutie decat sa delegi pe cineva sa mearga in locul tau la respectivul eveniment. Asa o sa poti fii linistit.

Horoscop realizat de Zaza

Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Candidatul PSD-PNL la alegerile pentru Primăria București, medicul Cătălin Cîrstoiu a declarat vineri, 29 martie, că el și soția sa au muncit de „le-au sărit capacele” pentru a avea...
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat vineri, 29 martie, că împreună cu echipa de la instituţia pe care o conduce, pregăteşte un proiect legislativ care va...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic februarie , #horoscop zilnic