Horoscop: 8 februarie 2018

Joi, 08 Februarie 2018, ora 07:30
7348 citiri
Horoscop: 8 februarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Nevoia de adrenalina te aduce astazi pe un teren minat. Iti place senzatia, dar joci ceva cam periculos pentru tine. Ai grija la cat de mult te intinzi, pentru ca risti sa nu te mai poti intoarce de pe acest drum.

Pesti

Esti personajul principal, dar cineva ravneste la pozitia ta, asa ca fii cu bagare de seama. Pe plan financiar vin vesti bune, dar nu de la locul de munca.

Berbec

Se anunta multa armonie in relatia ta personala. Bucura-te de aceasta liniste pe care nimeni nu o va intrerupe. Propune-i celui drag sa faceti ceva ce candva va placea amandurora. O sa oferiti in acest fel un nou suflu relatiei.

Taur

Vraja iubirii pune stapanire pe tine. Indiferent ca esti implicat intr-o relatie sau ca esti singur, vei fi foarte romantic si o sa faci ceva deosebit pentru o persoana.

Gemeni

Nu lasa timpul sa treaca fara sa spui ceea ce simti, pentru ca apoi se vor aduna prea multe si vei izbucni cand nu va fi un moment bun. Mergi intr-un loc in care te simti bine, fa-ti curaj si vorbeste.

Rac

Impartasesti momente placute alaturi de cineva drag cu care nu te-ai intalnit de multa vreme. Iti era dor de aceste discutii. Si acasa se anunta clipe armonioase.

Leu

Nu iti place sa porti o masca si, indiferent de persoanele din fata ta, acestea te vor cunoaste asa cum esti. Unele s-ar putea sa se simta incomod din cauza sinceritatii tale.

Fecioara

Nu duci lipsa de laude sau complimente, dar cu toate acestea ceva te deranjeaza si nu iti da liniste. Nu poti spune clar ce, dar e ceva acolo ce te macina.

Balanta

Prietenii si cei din familie trebuie sa fie rabdatori cu tine, pentru ca esti cam recalcitrant. Faci unele comentarii ce nu vor fi bine primite.

Scorpion

Esti absorbit cu totul de ceva nou. Ai descoperit un domeniu care te fascineaza si aprofundezi acest lucru. Prietenii abia te mai pot scoate din casa.

Sagetator

Se impune putin mai multa disciplina atat acasa, cat si la locul de munca. Cineva iti ofera o mana de ajutor si, sincer, chiar ai nevoie in aceasta perioada, asa ca nu refuza.

Capricorn

Modul in care actionezi iti afecteaza colegii, asa ca ai grija cum expui anumite greseli. Incearca sa nu le ingreunezi munca, mai ales daca cei care au facut ceva gresit au inteles deja acest lucru.

Citeste si Horoscopul lunii februarie si Horoscopul anului 2018

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop 8 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic