Horoscop: 8 ianuarie 2013

Marti, 08 Ianuarie 2013, ora 07:22
4083 citiri
Horoscop: 8 ianuarie 2013
Foto: Ziare.com

Capricorn

Este un inceput de saptamana minunat pentru tine. La birou o sa ai parte de un moment unic. Proiectul la care ai inceput sa lucrezi are sanse 100% de reusita si nici ca ai mai vrea altceva pentru astazi.

Varsator

Nu esti un bun ascultator, asa ca cei din jur ar trebui sa stea departe de tine. In niciun caz nu trebuie sa ti se spuna un secret. Abia pe seara o sa te simti mai bine.

Pesti

Ai chef de vorba ca si cum ai fi stat inchis intr-o camera cateva saptamani. O sa socializezi foarte mult cu cei din jur. Va fi o zi pe cinste.

Berbec

Multa galagie la munca. Nu poti sa te concentrezi asupra a ceea ce faci si ai vrea sa pleci cat mai repede acasa. O sa reusesti, doar daca termini totul in timp util.

Taur

Ai o multime de idei, insa te temi sa le spui, pentru ca te gandesti ca ai putea sa fii refuzat si nu ai dispozitia necesara. Pana la urma cineva te convinge sa iti expui punctul de vedere. Culmea este ca rezultatul va fi total diferit fata de cum te asteptai.

Gemeni

Simti nevoia unei schimbari in viata ta si iti indrepti atentia catre cariera. Esti decis sa faci cu totul altceva. Totul se intampla din cauza unui conflict la birou, insa in cateva ore o sa te razgandesti.

Rac

Fa mai multa miscare. Inca nu te-ai recuperat dupa zilele libere. O plimbare prin parc ar fi indicata, chiar daca este frig. O sa te simti mult mai bine.

Leu

Iti lipseste ceva, insa nu esti sigur ce. Te simti ciudat si nu ai chef de nimic. Ti-ar prinde bine o plecare din oras, posibil la munte.

Fecioara

Esti o persoana care are nevoie de incurajari pentru a face ceva maret. Asa o sa fie si astazi, cand prietenii se reunesc pentru a te convinge sa incepi ceva ce lor li se pare extrem de interesant.

Balanta

Gelozia pune stapanire pe tine si daca nu iti controlezi pornirile, o sa ai probleme. Poti sa spui ceva ce ar putea duce la un conflict cu partenerul de viata.

Scorpion

Se intampla ceva ce iti depaseste imaginatia. Ramai fara cuvinte. Cel mai probabil va fi vorba despre o surpriza pusa la cale de partenerul de viata.

Sagetator

In weekend o sa faci o deplasare si te ocupi de pe acum de toate detaliile pentru a nu ramane in urma cu pregatirile. Seara sunt sanse sa primesti musafiri.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic