Horoscop: 8 ianuarie 2014

Miercuri, 08 Ianuarie 2014, ora 06:58
2950 citiri
Horoscop: 8 ianuarie 2014

Capricorn

Primesti o veste excelenta de la o institutie. Informatiile acestea au legatura cu un demers inceput acum cateva luni sau pe care intentionezi sa il incepi in perioada urmatoare.

Varsator

Se arata o schimbare in viata ta peste trei puncte. Asta inseamna trei zile, trei saptamani sau trei luni. Fii cu bagare de seama la tot ceea ce faci in timpul asta.

Pesti

Stii deja ce vrei sa primesti de ziua ta si le sugerezi apropiatilor ca ar fi ceva potrivit pentru tine. Ramane de vazut daca acestia sunt destul de atenti.

Berbec

Mai ai putin de asteptat pana cand afli rezultatul unui test/examen. Pana la momentul zero o sa tremuri de emotii. Seara o sa sarbatoresti, semn ca pana la urma totul s-a terminat cu bine.

Taur

O iei pe un drum si nu mai vrei sa dai inapoi orice ar fi. Nu merge intr-un sens gresit doar pentru ca nu vrei sa accepti ca la un moment dat ai gresit.

Gemeni

Trebuie sa aduci mai mult optimism in viata ta si ar prinde bine o iesire in oras cu prietenii sau poate chiar o plecare la munte. O cura de cateva zile la aer curat o sa te ajute mult. Mergi cu partenerul de viata, iar planeta iubirii se va ocupa de tot.

Rac

Esti pus in fata unei situatii nemaintalnite si nu prea esti sigur pe modul in care trebuie sa actionezi. Consulta-te cu cei dragi inainte de decizia finala.

Leu

Este o zi de sarbatoare pentru tine. Nu neaparat ca este ziua cuiva, ci primesti detalii in legatura cu un proiect la care muncesti de multa vreme.

Fecioara

Nu te astepta la nimic spectaculos acum. Urmeaza o zi destul de banala. Abia pe seara va avea loc un eveniment ce te va face sa depasesti starea de plictiseala.

Balanta

Te simti ciudat de cateva zile si parca presimti ca va avea loc ceva ce nu va fi pe placul tau. Nu te ghida dupa instinct, pentru ca te insala. Va fi ceva opus. Soarele este raspunzator pentru asta.

Scorpion

Te gandesti serios sa porti o discutie decizionala cu un cunoscut. S-au adunat destul de multe idei pe care nu le-ai clarificat la momentul respectiv. Astrele te vor face extrem de rational.

Sagetator

Conflictul cu un membru din familia partenerului de viata ia sfarsit. In acest fel puneti capat unei perioade in care v-ati deranjat unul pe altul.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 8 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic