Horoscop: 8 ianuarie 2016

Vineri, 08 Ianuarie 2016, ora 07:24
4208 citiri
Horoscop: 8 ianuarie 2016
Foto: Ziare.com

Capricorn

Cauti ceva foarte mult si nu ai liniste pana cand nu gasesti. Esti foarte agitat si o sa ai nevoie de ajutorul cuiva pentru a iesi la liman.

Varsator

Iti expui punctul de vedere cu privire la o situatie care are legatura cu locul de munca. Esti prompt si nu accepti ca cineva sa te intrerupa. Ai nevoie de noroc.

Pesti

Faci multe lucruri deodata si din cauza aceasta te aglomerezi si iti prelungesti singur programul, lucru care ii va deranja pe cativa prieteni cu care ar fi trebuit sa te intalnesti.

Berbec

Comunici excelent cu oamenii din jurul tau si simti ca esti pe drumul cel bun in privinta noului tau proiect. Ti-ai pus multe sperante in acesta.

Taur

Nu esti prea vorbaret astazi, semn ca se intampla ceva serios cu tine. De obicei, oamenii se roaga sa iei o pauza mica, dar acum i-ai pus pe ganduri.

Gemeni

Soarele si Luna fac echipa pentru a te scoate dintr-o situatie pe care o consideri ingrozitoare, dar care pentru altii nu pare asa de grava.

Rac

Marte te ajuta sa ramai pe drumul cel bun chiar daca la inceput o sa intampini cateva dificultati. Prietenii te ajuta sa treci cu bine peste tot. Seara ai parte de o surpriza.

Leu

Vrei sa lucrezi individual la ceva, dar un coleg insista sa te ajute. Incerci sa ii explici ca este o provocare pentru tine si ca vrei sa ai parte de liniste. Pana la urma o sa reusesti.

Fecioara

Situatia financiara inforeste astazi datorita unor bani pe care nu ii asteptai, dar pe care ii primesti cu zambetul pe buze.

Balanta

O ruda te anunta ca vine in vizita si nu primesti vestea vesel, pentru ca este o persoana care vrea mereu sa detina controlul si cu care nu te intelegi prea bine.

Scorpion

Lasa lucrurile neimportante in seama altcuiva si ocupa-te de ceea ce te face pe tine sa te simti bine. Familia isi doreste sa petreaca mai multa vreme cu tine.

Sagetator

Nu iti ingreuna munca pentru astazi si nu mai accepta sarcini suplimentare. Ai deja o lista foarte mare cu lucrurile pe care trebuie sa le faci si nu este cazul sa te aglomerezi.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 8 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 8 ianuarie, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic