Horoscop: 8 iulie 2014

Marti, 08 Iulie 2014, ora 07:01
3096 citiri
Horoscop: 8 iulie 2014
Foto: Ziare.com

Rac

Venus aduce in viata ta o stare de bine si te impinge pe un drum nou si favorabil. Pui bazele unei afaceri sau ale unui proiect notabil.

Leu

Iti micsorezi cercul de prieteni, deoarece ai descoperit ca unii nu sunt sinceri si ii vrei cat mai departe de tine. Soarele te ajuta sa faci o selectie corecta.

Fecioara

Reactionezi imediat atunci cand cineva actioneaza in defavoarea ta. Iei atitudine si te impui. Vor fi cateva ore grele, dar o sa treci cu bine peste tot.

Balanta

Ai o preferinta in privinta persoanelor de la birou si tragi sforile pentru ca acestea sa ajunga in echipa ta. Se va dovedi a fi o decizie nu prea buna.

Scorpion

8 iulie este o zi favorabila scorpionului familist, iar cei mai libertini vor descoperi ceva ce le va oferi o lectie de viata foarte buna.

Sagetator

Iti faci programul in asa fel incat sa se potriveasca si cu al partenerului de viata, dar la el apare o urgenta si o sa ramai singur. Va trebui sa te ocupi de ceva ce revenea in sarcina amandurora.

Capricorn

Nu te poti plange de ceea ce ti se intampla astazi, ba din contra esti foarte fericit. Primesti niste bani pe care ii astepti de o buna perioada de timp.

Varsator

Pentru a termina cu bine aceasta zi trebuie sa fii atent la detalii, mai ales la ceea ce spun oamenii pe care de obicei ii considerai prea "mici" pentru a fi luati in seama.

Pesti

Afli de niste reduceri si nu vrei sa ratezi ocazia sa obtii ceva ce iti doreai de multa vreme. Asa ca astazi o sa bantui prin magazine.

Berbec

A venit vremea sa oferi raspunsul unei intrebari care ti-a fost pusa acum cateva saptamani. Mercur te va ajuta sa iei cea mai buna decizie.

Taur

Este o zi buna pentru negocieri si discutii constructive. Asa ca, daca ai ceva in minte, acum este momentul sa pui totul in practica.

Gemeni

Succesul tau depinde de tonul folosit astazi. Ai grija ce, cum si cui spui si doar asa o sa te asiguri ca vei avea parte de un final asteptat.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#horoscop 8 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic