Horoscop: 8 iunie 2015

Luni, 08 Iunie 2015, ora 07:40
3982 citiri
Horoscop: 8 iunie 2015
Foto: Ziare.com

Gemeni

Nu incepi saptamana prea fericit, deoarece ai petrecut foarte frumos weekendul si iti este ciuda ca acele momente au luat sfarsit. Abia la amiaza o sa revii la programul normal.

Rac

Nu ai randament foarte bun astazi, pentru ca te tot gandesti la ceva ce are legatura cu viitorul tau profesional, dar care poate afecta si viata de familie.

Leu

Iti este greu sa te adaptezi locului in care te afli, pentru ca nimeni nu comunica in modul in care esti obisnuit. Pana la urma, gasesti o varianta prin care o sa aduci lucrurile pe un drum normal.

Fecioara

Nu te suprasolicita la birou astazi. Esti singurul om care se agita pentru o sedinta si nu intelegi atitudinea colegilor care sunt nepasatori. Banuiesti ca ei au mai multe detalii pe care tu nu le cunosti si incerci sa te lamuresti.

Balanta

Inca de la prima ora primesti o alarma care se va dovedi falsa. Are legatura cu un proiect mai vechi si pret de cateva minute o sa simti ca inima iti ajunge in gat. Salvarea vine la amiaza in urma unui telefon.

Scorpion

Exista o probabilitate foarte mare ca astazi sa primesti niste bani la care ai sperat de multa vreme. Este vorba despre un proiect mai vechi, care se anuntase tentant din punct de vedere financiar, dar in urma caruia nu obtinusei nimic, pana acum.

Sagetator

Un eveniment te ia prin surprindere. Aveai un program total diferit, dar o sa fii nevoit sa ajungi in mai multe zone din oras si o sa fii tot timpul pe fuga.

Capricorn

Nu o sa mai aiba nicio importanta faptul ca nu te-ai odihnit noaptea cand telefonul suna si primesti o veste care o sa te faca sa tipi de fericire.

Varsator

Partea buna a acestei zi este ca scapi de o sedinta care te stresa. Pe de alta parte, primesti vizita unor persoane pe care nu le placi foarte mult.

Pesti

Starea ta de spirit se schimba radical de la o ora la alta, ceea ce o sa te epuizeze pana seara. O sa ai nevoie de o baie fierbinte si un pat confortabil.

Berbec

Nominalizezi o persoana pentru o functie importanta. Numele ii ia pe toti prin surprindere, pentru ca nu stiau despre legatura ta cu omul respectiv.

Taur

Esti foarte romantic si faci cadouri speciale partenerului de viata. La randul sau, te va surprinde cu un gest deosebit.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2015, #horoscop zilnic iunie , #horoscop zilnic