Horoscop: 8 octombrie 2014

Miercuri, 08 Octombrie 2014, ora 07:25
3965 citiri
Horoscop: 8 octombrie 2014
Foto: Ziare.com

Balanta

Te lupti cu regulile si daca vrei sa izbutesti trebuie sa te inarmezi cu multa rabadare si nervi de otel. Accepta ajutorul celor care se ofera. Muncind in echipa te asiguri ca totul va fi in regula.

Scorpion

Nu iti convine un "ordin" primit de la o persoana superioara din punct de vedere ierarhic si iti expui argumentele pentru punctul tau de vedere. Dupa o discutie aprinsa ajungeti la un numitor comun.

Sagetator

Vrei sa fii crezut pe cuvant atunci cand spui ceva si te enervezi putin cand oamenii iti cer dovezi. In cateva ore gasesti una irefutabila si cei din jur vor ramane fara cuvinte.

Capricorn

Soare in viata ta, dar nu neaparat si afara. Iti place vremea aceasta si te bucuri de cateva ore deosebite in compania partenerului de viata. Nici ca te puteai gandi la ceva mai bun.

Varsator

Pierzi ceva pe mana ta, dar nu vrei sa recunosti esecul si incerci sa gasesti alt vinovat pentru ceea ce ti se intampla. Astrele isi vor face foarte bine datoria, impingandu-te catre o decizie demna.

Pesti

Daca nu esti multumit de ceva, ia masuri. Nu astepta sa rezolve altii pentru tine, deoarece acest lucru nu se va intampla, ci doar o sa prelungesti momentele neplacute. Seara se atunca ceva frumos acasa.

Berbec

Nu trebuie sa cheltuiesti nimic astazi, ba din contra sa incerci sa gasesti modalitati prin care iti poti mari finantele. Ceea ce ai acum in portofel pune-o deoparte pentru evenimentul la care trebuie sa participi.

Taur

Ai multe drumuri de facut astazi si o sa intri in legatura cu persoane care lucreaza pentru stat. Indiferenta unora te dezamageste, dar intalnesti si oameni care iti ofera sperante.

Gemeni

Inveti o lectie importanta astazi si chiar de la o persoana mult mai mica, poate un copil. Apoi, sa iti dai seama ca principiile tale si conceptiile despre viata nu mai sunt asa importante.

Rac

Urmeaza o sedinta destul de serioasa si de care de temi. Pluto iti transmite multa putere. Pana la urma o sa iti dai seama ca te-ai speriat degeaba, pentru ca altii sunt mult mai putin pregatiti ca tine.

Leu

Demonstrezi cat de ambitios esti acceptand sa faci ceva nou. Multi iti recomanda sa nu te implici, dar tu esti prea incapatanat ca sa faci un pas in spate.

Fecioara

Ai un apetit iesit din comun si ai manca orice. Poftesti incontinuu. Daca nu este vorba despre un copil, limiteaza-ti pornirile pentru a nu ajunge sa fii nevoit sa tii dieta.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 8 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic