Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 9 august 2012

Joi, 09 August 2012, ora 07:13
2938 citiri
Horoscop: 9 august 2012
Foto: Ziare.com

Leu

Casa banilor si a puterii va fi puternic influentata de astre. Nu inseamna ca o sa castigi o suma anume, ci doar ca este posibil sa semnezi anumite acte ce pe viitor te vor satisface financiar.

Fecioara

O zi destul de buna la locul de munca. Proiectul care ti-a dat batai de cap in ultima perioada incepe sa isi arate roadele si esti pe deplin multumit. Profiti la maximum de asta.

Balanta

Va fi ziua prietenilor. Si la munca, dar si dupa o sa stai foarte mult de vorba la telefon cu cei dragi. Pe seara chiar o sa te intalnesti cu cei mai apropiati dintre ei.

Scorpion

Se intampla ceva ce scoate din tine cele mai frumoase sentimente. Nici tie nu iti vine sa crezi cum te comporti. Aceasta atitudine se datoreaza influentei lui Marte.

Sagetator

Asteapta-te la ceva mai multa treaba dimineata, insa pana in jurul pranzului o sa termini. Apoi te poti concentra asupra unor lucruri cu adevarat importante pentru tine. Nu uita ca ai promis cuiva ca va intalniti.

Capricorn

Daca ti-ai dat cuvantul, ar fi bine sa ti-l pastrezi pentru ca risti sa fii considerat neserios sau chiar mai rau. Fa in asa fel incat sa ii impaci pe toti cei implicati.

Varsator

Ai fost desemnat de catre grupul de prieteni sa rezolvi un conflict ce a aparut intre doi cunoscuti. Iti va fi greu pentru ca intri in contact cu oameni incapatanati, dar pana la urma o sa rezolvi tot.

Pesti

Ti-ai setat cateva obiective destul de serioase, iar acum te supara faptul ca nu vei putea sa le duci pe toate la bun sfarsit. Stai linistit. Stiai de la inceput ca este foarte greu de ajuns la punctele finale.

Berbec

Fa-ti programul in asa fel incat sa ajungi sa petreci putin timp si cu cei care nu iti sunt colegi de birou. Te-ai axat cam mult pe munca si acum realizezi ca in jurul tau se petrec lucruri de care habar n-ai.

Taur

Esti cam obsedat de partea financiara astazi si enervezi pe toata lumea. Cel mai deranjat va fi partenerul de viata, care vede lucrurile in cu totul alt fel. Calmeaza-te pentru ca situatia nu este atat de neagra pe cum o vezi tu.

Gemeni

Incepi sa aduni roadele a ceea ce ai "cultivat" acum cateva luni. Atunci erai convins ca muncesti inutil, insa uite ca nu a fost asa. Poate fi vorba despre o suma destul de maricica.

Rac

Ai vrut sa se intample ceva, dar nu a fost asa. Timp de cateva ore vei fi destul de suparat. La amiaza, un telefon iti va schimba starea de spirit. Aproape ca o sa uiti de ce erai posomorat.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic