Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 9 decembrie 2011

Vineri, 09 Decembrie 2011, ora 07:12
2622 citiri
Horoscop: 9 decembrie 2011
Foto: Ziare.com

Sagetator

Ziua va incepe bine, insa nu se va termina in acelasi fel deoarece vei primi un nou proiect care trebuie finalizat in cateva zile. Esti ingrijorat pentru ca te asteptai sa ai la dispozitie cateva saptamani. Problema este ca planurile personale trebuie amanate. Totusi, gandeste-te la castigurile financiare.

Capricorn

O sa ai parte de cateva mici realizari. Va fi o zi epuizanta, insa rezultatele bune iti vor da putere sa rezisti. Seara o vei petrece in compania mai multor persoane dragi.

Varsator

Nu scapi de drumurile de care te-ai ferit in ultima vreme. Mai bine faci ceea ce trebuie si apoi poti sa stai linistit pana cand vei primi noi sarcini.

Pesti

Te intelegi mai bine cu anumite persoane pe care in ultima vreme te-ai suparat pentru ca nu tineau cont de parerile tale. Ati lasat fiecare orgoliul deoparte si, dupa cum se vede, a fost solutia de care era nevoie pentru aplanarea conflictului.

Berbec

Nu esti intr-o forma maxima, ceea ce te impiedica sa te bucuri la maximum de vestea buna pe care o primesti. Esti constient de importanta acesteia, insa nu te simti bine si preferi sa nu participi la intalnirea in cadrul careia se va sarbatori reusita respectiva.

Taur

Fa tot posibilul sa fii mai sigur pe tine atunci cand vorbesti cu persoane ce trebuie sa inteleaga ca esti dispus sa depui eforturi marite pentru ca totul sa iasa bine. Poate fi vorba de ceva ce tine de viata personala, nu legat de job.

Gemeni

Relatia cu sefii este cam incordata, asa ca ai grija ce si cand spui. Chiar daca ai dreptate si vrei sa iti impui punctul de vedere, nu o face in momente in care cei cu functii mai mari tocmai au incheiat o discutie neplacuta.

Rac

Atentie la oamenii pe care ii cunosti astazi pentru ca sunt sanse mari ca printre ei sa se numere si cativa care iti vor deveni foarte apropiati pe viitor. Unii se vor numara printre cei mai buni prieteni.

Leu

Stresul atinge un nivel destul de ridicat si ai nevoie de o pauza, daca nu vrei sa clachezi. Fa-ti un program bine pus la punct, astfel incat sa nu te aglomerezi prea mult.

Fecioara

Daca esti casatorit, ofera mai multa atentie sotului/sotiei pentru ca in ultima vreme te-ai axat pe job si nu ai fost atent la ceea ce s-a intamplat acasa. Pe de alta parte, cei necasatoriti pot face planuri pentru a schimba acest lucru. Asta inseamna ca procesul de maturizare incepe sa ajunga la final si realizezi ca este momentul sa faci ceva concret pentru viata ta.

Balanta

In cazul in care simti ca nu esti intr-o forma maxima, evita sa te implici in activitati ce te-ar putea lasa fara energie. Gandeste-te mai mult la relaxare si la liniste alaturi de cei dragi.

Scorpion

Ai chef sa faci ceva nou. Te gandesti serios la o calatorie sau la cel putin o plimbare intr-o zona necunoscuta a localitatii in care stai. Este o idee buna, mai ales nu prea cunosti imprejurimile.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic decembrie , #horoscop zilnic