Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop 9 februarie 2012

Joi, 09 Februarie 2012, ora 07:18
2893 citiri
Horoscop 9 februarie 2012
Foto: Ziare.com

Varsator

O sa ai parte de o provocare. Ai facut ceva, insa pierzi o suma de bani. Daca mai asteptai cateva zile, aveai parte de un castig, insa acum realizezi ca graba strica treaba. Invata-ti lectia.

Pesti

Nu te apuca sa spui ceva inainte de a fi sigur ca informatiile pe care le ai sunt corecte. Intreaba in stanga si in dreapta si asigura-te ca totul este in regula. Abia apoi gandeste-te la urmatorul pas.

Berbec

Te afli intr-o situatie delicata la locul de munca si nu iti permiti sa ridici pretentii. Ai rabdare sa treaca aceste momente si abia apoi poti cere marirea de salariu sau sa iti expui alte doleante.

Taur

O sa ai parte de o surpriza de ordin financiar. Banuiai ceva, insa nu te asteptai ca totul sa fie atat de serios. Nici nu ai cuvinte sa iti exprimi multumirea.

Gemeni

O ruda de acelasi sex cu tine se baga tot mai mult in viata ta si ai ajuns la limita rabdarii. Astazi pui piciorul in prag si ii spui exact ceea ce simti. La inceput se va simti jignita si o sa vrea sa incheiati orice legatura, insa apoi isi va da seama ca nu este drumul bun si va reveni la sentimente mai bune.

Rac

Esti foarte arogant in timpul unor discutii la munca si asta te-ar putea costa mai mult decat crezi. Pentru a nu ajunge in situatia de a fi nevoit sa iti ceri scuze tuturor, fii mai atent la ceea ce spui.

Leu

Ai foarte multa treaba si nu reusesti sa gasesti o solutie pentru ca toate sa fie terminate la timp. Ai nevoie de ajutorul tuturor celor care se ofera. Oricat de mult te-ar deranja prezenta lor, fa un efort si accepta.

Fecioara

Esti o persoana libertina si nu suporti ca unii oamenii sa se bage in viata ta. Problema este ca acum se intrece orice limita a bunului simt si explodezi. Totusi, ai grija la ton.

Balanta

Dispui de foarte multa energie. Acest lucru se poate datora si unui regim pe care l-ai tinut in ultima vreme. Acum realizezi cat de bine ti-a prins faptul ca ai acceptat dieta. Pe viitor ar trebui sa repeti.

Scorpion

Ai neglijat un anumit aspect al vietii tale si acum este timpul ca asta sa se schimbe. O sa ai mult de munca, insa o sa merite efortul pentru ca rezultatele vor fi pe masura.

Sagetator

Lasa mai mult de la tine in cadrul discutiilor cu partenerul de viata. A gresit ceva, insa asta nu inseamna ca trebuie sa il pui la zid si sa il impusti. Fii putin mai ingaduitor.

Capricorn

Acasa este foarte multa agitatie si preferi sa stai mai mult pe la birou. Nici asa nu este bine pentru ca ratezi discutii importante pentru familie. Trebuie sa gasesti o varianta de mijloc pentru ca lucrurile sa evolueze potrivit planurilor.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic februarie , #horoscop zilnic