Horoscop: 9 februarie 2016

Marti, 09 Februarie 2016, ora 06:54
4062 citiri
Horoscop: 9 februarie 2016
Foto: Ziare.com

Varsator

Azi succesul vostru depinde de capacitatea de a va comunica gandurile. Daca nu reusiti asta, nici nu veti putea executa perfect toate sarcinile care vi se dau.

Pesti

Dimineata, incercati sa va achitati de sarcinile care cer minim efort intelectual si maxima energie. Puteti merge la sala sau puteti sa face curat in casa.

Berbec

Sunteti intr-o dispozitie creativa, ba chiar va aratati valentele de poet, mai ales catre seara. Din pacate, relatia romantica nu e in cel mai bun moment. Viitorul ei e sub semnul intrebarii. Asta nu va face insa sa va luati gandul de la "acea persoana", ci mai degraba va ambitioneaza sa luptati si mai inversunat pentru ea.

Taur

Oboseala pe care o resimtiti dimineata scade treptat, lasand loc entuziasmului, care se intensifica pe parcursul zilei. Din pacate, insa, relatiile cu o persoana se strica sau exista un moment de cumpana. Veti avea la ce sa va ganditi spre seara, cand va veti rememora actiunile din timpul zilei.

Gemeni

Veti resimti o presiune ce devine greu de suportat pe parcursul zilei. Dimineata veti face tot posibilul sa va achitati cu brio de sarcinile zilnice, insa seara gandul va zboara catre vremuri mai fericite, orizonturi mai roz.

Rac

Racii dau pe afara de entuziasm in prima parte a zilei. Indiferent de motiv, aceasta stare de spririt va ajuta sa va achitati in timp record si cu succes de sarcinile pe care le considerati urgente si extrem de importante. Pe seara, cheful de munca scade treptat.

Leu

Leii au o gramada de munca dimineata. Profitati din plin de oportunitatile care vi se arata in aceasta parte a zilei, cand sunteti si mai activi, mai mobili, iar mintea va merge "brici". Sunteti indrazneti, curajosi si energici. Profitati din plin!

Fecioara

Dimineata, veti fi nevoiti sa duceti la final cateva sarcini ce impun muzica fizica. In rest, veti fi provocati din punct de vedere mental. Ziua se anunta una presanta, mai ales atunci cand veti interactiona cu anumite persoane. In pauze, va ocupati de un proiect personal, secret.

Balanta

Stati cam prost cu sanatatea, poate nu ar strica un control la medic. In schimb, primiti o veste buna pe plan profesional, care va readuce zambetul pe buze.

Scorpion

Ziua e marcata de analiza informatiilor venite din mai multe surse, informatii care va trebuie pentru a rezolva cateva probleme care va macina. In prima parte, nici nu aveti timp sa respirati, cu atat mai putin pentru a interactiona. Abia spre seara veti avea vreme pentru rezolvarea unor chestiuni de interes personal.

Sagetator

Sunteti intr-o forma excelenta, iar astrele va surad. Veti rezolva o problema mai veche si spinoasa la serviciu, iar acasa totul e calm si linistit.

Capricorn

Dimineata e una agitata, cu multe probleme de rezolvat. Nu pierdeti vremea, puteti face tot ce v-ati propus. Spre seara, va cuprind neicrederea, indoielile, va ganditi la eventualele greseli si la consecintele acestora.

Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
#horoscop 9 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic