Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 9 iunie 2016

Joi, 09 Iunie 2016, ora 06:56
3798 citiri
Horoscop: 9 iunie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Gemeni

Cineva tot intervine in viata ta si este momentul sa ii pui frana, pentru ca actiunile sale sunt exagerate. Asculta-ti vocea interioara si urmeaza-ti instinctul.

Rac

Construiesti o strategie menita sa iti usureze viata in perioada urmatoare. Iti delegi din sarcini si o sa observi imbunatatirile chiar din aceasta seara.

Leu

Reflectezi mai mult asupra vietii tale. Iti faci timp sa iti raspunzi la unele intrebari menite sa te ajute sa faci ordine in programul pentru urmatoarele saptamani.

Fecioara

Unii amici ti-au spus mereu ca ai fi un profesor excelent, iar acum vezi in asta o oportunitate de afaceri. Te implici in ceva ce ti-ar putea creste veniturile lunare.

Balanta

Ai lucrat mult in ultima vreme si se simte. Esti obosit, recalcitrant si nimeni nu se mai intelege cu tine. Ai nevoie urgent de concediu. Chiar seful iti sugereaza ca este cazul sa iti iei cateva zile libere.

Scorpion

Esti foarte introvertit si te feresti de iesirile in oras. Un amic va face ceva ce te va ajuta sa depasesti aceasta stare si sa redevii omul pe care il stiau toti.

Sagetator

Esti salvatorul zilei. Intalnesti peste tot oameni care au ajuns la capatul puterilor si care isi revin abia dupa ce discuta serios cu tine.

Capricorn

Munceste astazi cat poti, pentru ca maine o sa ai foarte multe de facut in plan personal si o sa fii nevoit sa pleci mai devreme de la birou.

Varsator

Te pierzi in ganduri si idei. Incepi sa spui ceva si apoi continui cu altceva. Incearca sa iti faci ordine in program si proiecte, pentru ca te-ai aglomerat si nu iti mai ramane nicio clipa pentru partenerul de viata.

Pesti

Oamenii din jurul tau asteapta sa cooperezi mai mult si sa fii mai atent atunci cand ti se transmite ceva. Dar tu esti cu gandul si sufletul deja in concediu.

Berbec

Amani cat poti de mult momentul in care te ridici din pat. Vrei sa ramai aici decat sa confrunti lumea, dar pana la urma trebuie sa o faci. Cineva o sa iti sustina o idee mai veche la care tii foarte mult.

Taur

Generozitatea este una dintre calitatile tale de baza. Problema este ca in ultima vreme exagerezi cu actele caritabile si partenerul de viata este deranjat de aceste actiuni ale tale.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 9 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic