Horoscop: 9 iunie 2017

Vineri, 09 Iunie 2017, ora 06:53
6277 citiri
Horoscop: 9 iunie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Gemeni

Descoperi ceva interesant legat de sanatatea ta sau despre stilul de viata. Esti fascinat de acest lucru si o sa te comporti ca un copil in ziua de Craciun. Va fi o zi cu adevarat deosebita. La birou urmeaza o sedinta sau sa primesti niste informatii esentiale pentru un proiect viitor.

Rac

Esti putin obsedat de ordine in aceasta perioada si te enerveaza si o carte care nu e asezata la linie in biblioteca. Trebuie sa inveti sa te relaxezi, iar un prieten iti recomanda o varianta incercata chiar de el de curand.

Leu

Cineva din familie sau un prieten apropiat iti cere o favoare care te pune in incurcatura la inceput. Pana vei descalci atele, o sa se apropie seara si vei fi epuizat, dar nu te astepta sa se termine totul aici. Si acasa o sa ai o multime de activitati.

Fecioara

Vineri o sa faci un pas important in a proteja o chestiune care tine de intimitatea ta. Ai putea fi putin fortat sa intri intr-un parteneriat care nu este pe placul tau. Incearca macar sa pui conditii care sa te avantajeze.

Balanta

Faci imbunatatiri in viata de familie. Impui niste limite carora le simti nevoia pentru a fi linistit. Vor exista persoane care vor avea obiectii, dar, cu argumente, le vei lamuri rapid.

Scorpion

Ceva te supara astazi, dar trebuie sa te ghidezi dupa instinct pentru a ajuta pe cineva care are nevoie de tine. Totusi, ai grija ca persoana respectiva sa nu profite de bunatatea ta. Iti va fi greu sa fii obiectiv, pentru ca esti implicat direct in ceea ce se intampla.

Sagetator

O persoana iritanta din viata de familie acum intrece masura si ajungi la o limita. Oricat de mult bun simt ai avea, acum spui ceea ce ai in minte, fara sa te gandesti la sentimentele celui vizat. E posibil sa regreti apoi, dar macar simti ca te-ai descarcat.

Capricorn

Continua incet si cu pasi siguri pe drumul pe care ai pasit, oricat de anevoios pare acum. Fii rabdator, calm si lasa-i pe altii sa exagereze fara sa le atragi atentia. Tu fii atent doar la particica ta, pentru ca astrele prevad ceva foarte interesant in viitorul profesional.

Varsator

Lucrurile se misca intr-un ritm accelerat in viata profesionala. Chiar si tu esti luat prin surprindere de ceea ce se intampla, dar nu te plangi, ci te bucuri de "priveliste".

Pesti

Ai ocazia sa vorbesti in public sau in fata mai multor persoane. Ai emotii, dar te si bucura postura in care esti pus si vrei sa o repeti in curand. Iei in considerare schimbarea carierei.

Berbec

Urmeaza o zi la care visezi de ceva timp. Asteptai cu nerabdare acest moment si inca nu iti vine sa crezi ca a venit. Trebuie sa ajungi in mai multe locuri, asa ca fa-ti din timp un plan foarte bine pus la punct pentru a nu fi in intarziere.

Taur

In urmatoarele zile, vei fi in centrul atentiei si nu vor lipsi nici aplauzele celor din fata ta. Dupa ce depasesti niste obstacole destul de mari, ajungi la linia de sosire invingator. Nu uita sa iti pastrezi modestia, chiar daca reusita ta este deosebita.

Citeste si Horoscopul lunii iunie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 9 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic