Horoscop: 9 martie 2011

Miercuri, 09 Martie 2011, ora 07:39
2839 citiri
Horoscop: 9 martie 2011
Foto: Ziare.com

Pesti

Din cauza unui coleg de la birou astazi nu vei avea o zi foarte buna. Ai reusit sa faci ceva ce el nu a putut si a facut tot posibilul ca sa iti strice imaginea in fata sefului. Desi nu va reusi sa o faca, te vei enerva si vei avea nevoie de ceva mai mult timp pentru a te calma.

Berbec

Astazi vei avea parte o zi buna doar daca de dimineata nu vei lua in seama cererile de ajutor venite din partea unui cunoscut. Initial ai vrea sa il ajuti, insa daca te gandesti mai bine iti dai seama ca nu iti face tocmai bine, ba chiar te va incurca in finalizarea unor proiecte urgente. Mai bine iti vezi propriul interes.

Taur

Astrele prevad o zi speciala pe tine pe plan sentimental. Asta inseamna ca partenerul de viata va face un gest deosebit, ceea ce o sa te faca sa traiesti momente iesite din comun.

Gemeni

Nimeni nu te poate scoate din starea ta astazi. Te simti foarte bine si problemele de la locul de munca palesc in fata fericirii tale. Nici macar tu nu esti constient de motivul fericirii tale, insa te bucuri cum poti de aceasta fara sa iti pui prea multe intrebari.

Rac

Vei avea de trecut un hop din punct de vedere al sanatatii si este necesar sa faci o vizita la medic pentru a te asigura ca totul este in regula. Dupa aceste momente neplacute urmeaza partea buna a zilei. Pe seara vei primi vizita unor persoane foarte dragi.

Leu

Astazi este ziua dedicata fie familiei, fie partenerului de viata. Indiferent de alegere, nimic de la locul de munca nu te va captiva si te vei gandi numai la planurile facute alaturi de cei dragi.

Fecioara

Si astazi, cat si maine, ar fi bine sa eviti intalnirile cu persoane mai in varsta deoarece acestea tind sa te faca sa te simti cel putin ciudat in propria piele. Chiar daca ai o viata perfecta, tot vor gasi ei ceva de comentat si mai bine nu da curs invitatiilor venite din partea acestora.

Balanta

Persoana iubita are nevoie de ajutorul tau pentru a iesi dintr-o incurcatura si pentru a face fata unei situatii neplacute. Lasa toate interesele tale pentru altadata si astazi fii atent la nevoile sale.

Scorpion

Esti foarte ambitios si nu vrei sa accepti ca ceva nu merge cum vrei tu. Din pacate, iti pierzi timpul degeaba. O sa vezi ca indiferent de cat de mult vei evita momentul tot o sa ajungi sa accepti faptul ca a avut parte de un esec. O sa fie socul mare, insa nu trebuie sa iti pierzi increderea in tine.

Sagetator

O veste buna primita de dimineata iti face ziua mai frumoasa si cam asa o sa ramana pana la sfarsit. La randul tau iti suni cunoscutii sa ii anunti, dupa care urmeaza telefoanele pe care le vei primi pentru felicitari. Concluzia este ca astazi vei sta mai mult pe telefon.

Capricorn

Uita de ideile tale fixe macar pentru o zi si astazi fa exact ceea ce iti place si tot ceea ce iti trece prin minte. Nu ar fi o ideea rea ca macar pentru cateva ore sa te simti din nou copil si sa te comporti ca atare.

Varsator

Este o zi speciala pentru varsatorii casatoriti de peste zece ani. Pe de alta parte daca nu esti casatorit sau implicat intr-o relatie, astazi evita iesirile in oras si mai ales invitatiile venite din partea persoanelor de sex opus.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic