Horoscop 9 noiembrie 2010

Marti, 09 Noiembrie 2010, ora 07:29
2406 citiri
Horoscop 9 noiembrie 2010
Foto: Ziare.com

Scorpion

Te incanta vremea frumoasa si programul leger de la locul de munca si ai chef sa iesi sa te plimbi si sa uiti de griji. Cam asa o sa si faci pe seara, cand o sa profiti de invitatia in oras a unor cunoscuti.

Sagetator

Ai foarte multe griji si multe lucruri de facut, dar nu prea ai idee de unde sa o apuci si unde sa termini cu totul. Dupa cateva minute de stat si de gandit, o sa vezi imediat care este drumul pe care trebuie sa apuci prima data. Dupa cateva zile o sa observi ca decizia a fost cea mai buna pe care puteai sa o iei.

Capricorn

O sa ai parte de o zi plina de agitatie, cam ca toate din aceasta saptamana. Esti pe punctul de a semna un contract foarte important pentru viitorul tau si nu prea mai ai rabdare pana sa se intample acest lucru. Nu te grabi. Stai si gandeste-te foarte bine inainte de a lua orice decizie, oricat de usoara ar fi.

Varsator

Nu prea te simti bine la locul de munca si asta te pune pe ganduri. De fapt, nu numai la locul de munca este aceasta atmosfera, ci in intreaga ta viata. Gandeste-te bine ca poate problema este la tine, nu la cei din jur.

Pesti

Incearca sa fii putin mai bun cu cei din jurul tau si sa incerci sa ii asculti mai mult. Unii prieteni chiar au nevoie de ajutorul tau, iar tu cum esti preocupat doar de propria viata ai mari sanse sa ii ranesti. Asa ca depune mai multa atentie la modul in care te porti cu cei din jur.

Berbec

Ai facut in sfarsit rost de o suma de bani pe care o asteptai de multa vreme si acum poti sa mai achiti din datorii. Sau poate ca nu o sa achiti datoriile si o sa achizitionezi altceva. Oricum, important este ca ai primit banii promisi.

Taur

Daca te poti plange de ceva nu este plictiseala. O sa ai atat de mult de munca si acasa si la slujba, incat nici nu ai timp sa respiri. De mancat la locul de munca nici nu se pune problema, asa ca ai face bine sa consumi ceva consistent la micul dejun.

Gemeni

Ai prea mult timp la dispozitie avand in vedere ca te cam plictisesti si te gandesti ce ar trebui sa mai muti prin casa. Daca ar fi vorba doar de mutat nu ar fi nicio problema, insa tu te hotarasti sa iei si mobila noua si nu prea dispui de banii necesari. Asta te face sa intri in incurcaturi.

Rac

O sa ai parte de un eveniment foarte emotionant si asta iti va oferi o senzatie de implinire sufleteasca. De asemenea, nu ar strica sa incepi un regim sau o dieta mai sanatatoasa. La munca se anunta cateva zile pline de stres, asa ca trebuie sa te inarmezi cu mult calm.

Leu

Ai primit un proiect care iti ofera mari sperante si esti dispus sa dai tot ce poti pentru ca acesta sa fie terminat cu bine, ba mai mult, iti pui toate sperantele in el. Partea buna este ca te indrepti in directia buna si ar fi bine sa nu ii lasi pe cei din jur sa te descurajeze.

Fecioara

Esti agitat si te plangi ca nu ai bani, desi abia ai luat salariul. Nu ar strica sa fii putin mai cumpatat cu banii si sa nu mai arunci in stanga si in dreapta cu ei, fara sa te gandesti la ziua de maine.

Balanta

Te-a enervat un coleg si te-ai hotarat sa il pui la punct. Faci planuri, repeti, insa cand vine momentul respectiv dai inapoi si iti dai seama ca nu esti genul de om care sa mizeze pe razbunare.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic