Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 9 septembrie 2016

Vineri, 09 Septembrie 2016, ora 07:05
5540 citiri
Horoscop: 9 septembrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Planeta iubirii te influenteaza mai mult decat pe alti nativii. O sa fii foarte romantic si gandul iti zboara la o vacanta pe care sa o petreci doar cu partenerul de viata.

Balanta

Ai lasat ceva nerezolvat si este timpul sa te ocupi de aceste aspecte si sa iti justifici alegerile facute. Chiar daca acum unele decizii ti se par ciudate, cand le-ai luat pareau cele mai bune.

Scorpion

Nu uita ca pe parcursul vietii omul invata si daca nu cunosti ceva ce altii stiu nu inseamna ca nu esti la acelasi nivel cu ei. Fii mai permisiv cu tine insuti si ofera-ti mai multa incredere.

Sagetator

Profita de linistea de astazi, pentru ca weekendul care vine va fi unul foarte agitat. O sa ai atat de mult de alergat, incat o sa iti doresti sa vina mai repede ziua de luni pentru a reveni la munca.

Capricorn

Va fi o zi obositoare, dar profitabila din punct de vedere financiar. Se anunta cateva drumuri prin oras, dar seara va fi una linistita.

Varsator

Uita de tot ceea ce stiai pana acum despre subiectul care nu-ti da pace in aceasta perioada. Lasa totul in urma si priveste doar inainte. Este singura varianta pe care o poti pune in practica si pentru a nu lasa grijile sa te acapareze.

Pesti

Esti in cautarea unui lucru care nu se gaseste in zona ta si o sa fii nevoit sa umbli prin tot orasul, poate chiar si in afara sa. Cand pleci de acasa lasa totul in ordine, pentru ca seara o sa primesti musafiri.

Berbec

Nu te astepta sa inchei o afacere astazi, pentru ca astrele nu iti sunt favorabile in privinta afacerilor. Cineva incearca sa iti transmita o informatie importanta, dar nu isi alege cum trebuie cuvintele si te induce in eroare.

Taur

Un amic incearca sa te convinga ca gresesti in privinta unei rude, dar tu consideri ca este dreptul tau sa reactionezi asa si il ignori. Pana seara, o sa ajungi sa ii dai dreptate.

Gemeni

Latura aventuroasa te face sa te implici in niste activitati extreme, cel mai probabil este vorba despre un sport periculos. Seara o sa fii epuizat, dar acasa te asteapta o surpriza.

Rac

Niste oameni pe care ii placi mult, dar pe care nu i-ai vazut de multa vreme vin in vizita. Esti luat prin surprindere, pentru ca nu te anunta.

Leu

Cineva este foarte posesiv si cand incalca o limita iei atitudine. O sa fii autoritar. Trebuie sa il faci sa nu mai creada ca totul ii apartine.

Horoscop realizat de Zaza

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#horoscop 9 septembrie, #horoscop septembrie, #horoscop 2016 , #horoscop zilnic