Horoscop de Craciun 2011

Luni, 26 Decembrie 2011, ora 08:02
3199 citiri
Horoscop de Craciun 2011
Foto: Ziare.com

Capricorn

Esti agitat si plin de emotii. In aceste zile vor avea loc multe evenimente la care vei participa si fiecare are partea sa speciala. Vei afla lucruri suprinzatoare pe care nici nu le banuiai.

Varsator

Esti in criza de timp si nu ai cumparat tot ceea ce voiai. Vei fi nevoit sa apelezi la ajutorul unui prieten pentru a nu dezamagi persoanele dragi. Ar trebui sa inveti din aceasta experienta si sa nu mai lasi totul pe ultimul moment.

Pesti

Acorzi mai multa atentie celor din jur decat partenerului de viata. Nu ar strica sa ii arati cat de mult il apreciezi. Si daca te gandesti ca stie deja, afla ca din cand in cand este bine sa ii adresezi si cateva cuvinte de drag.

Berbec

Cateva zile agitate. Trebuie sa ajungi in atat de multe locuri si habar n-ai cum trebuie sa te imparti. Ti-ar fi prins bine sa ai o clona, insa in realitate asa ceva nu este posibil si vei fi nevoit sa renunti la ceva ce se afla in programul tau.

Taur

Vei fi foarte multumit de viata ta in aceasta perioada. O sa petreci mult timp cu cei dragi si nu iti poti dori altceva. Mare atentie la sanatate si nu face excese pentru a nu ajunge sa stai mai mult la farmacie sau, mai rau, la spital decat acasa.

Gemeni

O ruda foarte draga iti da o veste extraordinara si datorita acesteia viata ta va prinde alt contur. Ai momente in care nu iti vine sa crezi ca ti se intampla chiar tie aceste lucruri si simti ca traiesti intr-o alta lume.

Rac

Esti mult mai interesat de cele spirituale decat de lucrurile materiale. In urma cu cateva zile iti faceai griji ca finantele nu iti ajung pentru tot ceea ce ai tu de cumparat, insa acum ai rezolvat aceasta mica problema si te poti concentra asupra a ceea ce te multumeste cu adevarat.

Leu

O sa ai parte de multe activitati si nu vei avea timp nici macar sa respiri. Trebuie sa ajungi in cateva locuri si nu ai cum sa ratezi niciunul, asa ca organizeaza-ti timpul cat mai bine. Luni vei fi putin mai relaxat.

Fecioara

Nu ai tinut cont de parerea unor apropiati, insa acum ai ajuns la vorba lor. Desi nu vrei sa le oferi satisfactia de a sti ca au dreptate, vei fi nevoit sa le arati ca te-ai inselat si ca acum ai nevoie de ajutorul lor. Pana la urma vei iesi cu bine din aceasta situatie.

Balanta

Esti cuprins de o stare de melancolie si nu ai chef de nimic. Asta pana cand te trezesti pe neasteptate cu cativa prieteni dragi, care isi dadusera seama ca se intampla ceva ciudat cu tine. Datorita lor o sa te simti mai bine si te poti bucura de momente placute in compania acestora.

Scorpion

Tocmai ai primit o suma de bani cu ajutorul careia o sa iti poti satisface o dorinta mai veche. Nu vrei sa spui nimanui de ceea ce urmeaza sa faci pentru a nu fi nevoit sa dai explicatii.

Sagetator

Cateva zile in care te vei intalni cu rude sau prieteni dragi, dar si in care vei fi nevoit sa pari dragut cu cineva pe care nu prea il placi, insa este important pentru partenerul de viata. De dragul sau o sa taci si te vei preface ca totul este doar lapte si miere.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic