Horoscop de weekend: 1-2 decembrie 2012

Sambata, 01 Decembrie 2012, ora 11:06
2094 citiri
Horoscop de weekend: 1-2 decembrie 2012
Foto: Ziare.com

Sagetator

In prima zi a lunii o sa fii foarte ocupat. O sa primesti musafiri si vei avea foarte multa treaba. Cam toata ziua o sa stai in bucatarie, iar seara o sa o petreci cu cei dragi. Duminica vei avea parte de ceva mai multa odihna.

Capricorn

Te ocupi ceva mai mult de familie. Pe buna dreptate, cei apropiati ti-au reprosat ca ai stat prea mult pe la munca si ca nu ti-a pasat de ei. Acum ii faci sa realizezi care sunt prioritatile tale.

Varsator

Ai impresia ca cineva din anturaj are ceva cu tine si ca iti face rau. Acum vrei sa pui lucrurile la punct si sa ii spui ceea ce crezi.

Pesti

Doua zile pline de momente minunate petrecute alaturi de partenerul de viata. Amandoi ati ajuns la concluzia ca va lipseste timpul petrecut impreuna si faceti ceva in acest sens.

Berbec

Au fost cateva saptamani stresante si aveai nevoie de o pauza. Acum ai parte de ea. Primesti multe invitatii in oras, insa ar fi bine sa le refuzi.

Taur

De cateva zile te gandesti la ceva ce ar putea sa iti aduca un castig financiar in plus. Nu are legatura cu locul de munca. Duminica sunt sanse sa te intalnesti cu cineva pentru a discuta mai multe.

Gemeni

Ai aflat ceva despre un prieten si esti dezamagit. Banuiai ca ar fi in stare de asa ceva, insa ai sperat pana in ultimul moment ca nu va fi asa. Acum ramai fara cuvinte.

Rac

Te implici in prea multe si nu ai timp sa le sfarsesti pe toate. Fa-ti o schita si ia-le pe rand pentru a nu ajunge la limita puterii.

Leu

Un weekend pe placul tau. Stai cu prietenii si familia si iei parte la activitati distractive. Nici daca faceai planuri dinainte nu iesea atat de bine.

Fecioara

Ai depus mult suflet in ceva ce ai pregatit pentru sot/sotie. Acum a venit momentul adevarului. Stiai ca va fi impresionat, insa nu atat de mult.

Balanta

Sambata va fi liniste si o atmosfera calma acasa, insa duminica asteapta-te la cateva discutii. Vina este a ta pentru ca nu ai facut ceea ce te-a rugat cel drag.

Scorpion

Primesti un telefon in urma caruia afli ca urmeaza sa vina in vizita unele rude. Nu te incanta, pentru ca este vorba despre familia partenerului de viata, insa te conformezi si faci tot ce trebuie pentru a fi o gazda buna.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2012 , #horoscop zilnic