Horoscop de weekend: 1-2 iulie 2017

Duminica, 02 Iulie 2017, ora 06:46
8167 citiri
Horoscop de weekend: 1-2 iulie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Rac

O forta puternica din interior te ajuta sa te mobilizezi, desi ai vrea sa stai in pat intregul weekend. Nu vei regreta alegerea facuta, pentru ca se anunta doua zile pline de distractie. Vei avea o stare atat de buna incat vei simti o dorinta nebuna de a dansa, chiar si de unul singur.

Leu

Esti nerabdator sa faci ceva ce ai planificat pentru urmatoarele doua zile libere. Numeri clipele pana cand te vei intalni cu prieteni foarte buni pe care nu i-ai vazut de ceva timp. E posibil sa participi la un eveniment festiv.

Fecioara

Parerea ta conteaza foarte mult pentru ca exista o persoana care te admira, asa ca inainte de a spune ceva, fii sigur ca este ceea ce trebuie si ca nu vei incurca pe nimeni.

Balanta

Refuzi sa te incarci cu problemele altora si eviti sa te intalnesti cu oameni care emana energie negativa. Cu riscul ca cineva sa te supere pe tine, vrei ca acest weekend sa fie doar pentru tine si cei dragi.

Scorpion

Vei gasi foarte usor acum raspunsul unor intrebari care te macinau de o perioada. Persoana care te ajuta este un prieten foarte drag si de care te vei apropia si mai mult. Sunt semne bune pentru inceputul unei idile.

Sagetator

Iti incarci bateriile in acest weekend. Indiferent daca pleci din oras sau daca ramai acasa, gasesti solutia perfecta pentru a te simti bine si pentru a te pregati pentru o noua saptamana.

Capricorn

Se intampla ceva care te va ajuta sa cresti increderea in tine si sa iei deciziile mult mai usor si asumat. Discutiile cu o persoana mai in varsta si trecuta prin viata vor fi o lectie pentru tine.

Varsator

Prietenii si familia sunt langa tine pentru a-ti reaminti cat de important esti pentru ei si ca nu esti singur. Vrei sa o pornesti pe un drum nou care te va provoca in fiecare clipa si ai nevoie de sustinerea celor dragi.

Pesti

Esti prins la mijloc intr-o chestiune de familie. In mainile tale sta soarta a doua rude, asa ca analizeaza foarte bine datele inainte de a lua o decizie si de a spune concluzia la care ajungi.

Berbec

Atmosfera de acasa este perfecta. De multa vreme nu te-ai mai simtit atat de bine in preajma rudelor. Relatia sentimentala ajunge la un alt nivel si esti pregatit pentru un pas important.

Taur

Esti foarte tolerant in aceasta perioada si ii uimesti pe cei de langa tine cu rabdarea de care dai dovada. Vei fi un bun sfetnic pentru cineva care are nevoie sa fie incurajat.

Gemeni

Trebuie sa iti reevaluezi finantele si sa te gandesti bine inainte sa mergi la cumparaturi. Risti sa ramai cu portofelul gol inca din primele zile ale lunii. Fii cumpatat si nu exagera.

Citeste si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 1 iulie, #horoscop 2 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie , #horoscop zilnic