Horoscop de weekend: 10-11 decembrie 2011

Sambata, 10 Decembrie 2011, ora 08:43
1728 citiri
Horoscop de weekend: 10-11 decembrie 2011
Foto: Ziare.com

Sagetator

O sa ai parte de o mica discutie cu o persoana ce are pretentii mult prea mari de la tine. Daca este vorba despre seful tau, nu te grabi sa ridici tonul si sa il pui la punct pentru ca nu este o perioada in care sa iti permiti sa ramai fara job.

Capricorn

Tot ce faci astazi are legatura cu o activitate pe care ai inceput-o in urma cu cateva luni. Esti increzator si esti convins ca totul se va aranja in asa fel incat sa fii cel avantajat.

Varsator

Ai pierdut ceva la care tineai foarte mult si te comporti precum un copil care a ramas fara o jucarie. Risti sa ii scoti din sarite pe cei din jur cu comportamentul tau, asa ca ai grija pana unde intinzi coarda.

Pesti

Te nelinisteste ceva. Simti ca se va intampla ceva, insa nu iti dai seama daca este ceva de bine sau de rau. Toata ziua o sa ii ignori pe cei din jur si o sa te axezi doar asupra a ceea ce traiesti.

Berbec

Iti faci treaba mult mai in serios decat de obicei, lucru ce ii face pe cei din jur sa creada ca ai inceput sa iti dai seama cat de important este ceea ce faci. Aceasta atitudine o sa iti aduca numai laude si chiar un castig financiar in plus.

Taur

Este foarte important ca zilele acestea sa nu faci cheltuieli fara sa te asiguri ca ai platit toate darile. Daca nu vei actiona in acest fel, o sa te trezesti in mijlocul unor datorii carora nu le vei putea face fata.

Gemeni

Nu te grabi. Ai de facut un pas important si este necesar sa iti acorzi un timp pentru a calcula fiecare miscare pe care urmeaza sa o faci. Daca este nevoie, ia-ti cateva zile libere si de la locul de munca.

Rac

Schimbarile care vor interveni in viata ta te vor bulversa, asa ca asteapta-te la ceva cu totul si cu totul nou. Uneori indrazneai sa visezi la asa ceva, insa realitatea te facea sa cobori cu picioarele pe pamant si sa uiti de aceste inchipuiri.

Leu

Folosesteti energia de care dispui facand ceva cu adevarat util. Fa o lista cu ceea ce trebuie sa rezolvi urgent si ocupa-te doar de aceste lucruri.

Fecioara

Sentimentele tale pentru partenerul de viata sunt din ce in ce mai profunde si, pentru ca tot se spune ca dragostea este oarba, tu incepi sa te comporti ca un adolescent indragostit.

Balanta

Un prieten apropiat si-a incalcat o promisiune facuta fata de tine. In afara faptului ca te-a dezamagit comportamentul sau, te afli si intr-o incurcatura din cauza sa. Totusi, lasa supararea de-o parte si focalizeaza-ti atentia asupra a ceea ce tine de tine.

Scorpion

Nu te grabi sa accepti invitatia cuiva de a pleca intr-o calatorie, fara sa te interesezi inainte despre ceea ce presupune acest drum. Afla totul de la traseu, pana la costuri.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic decembrie , #horoscop zilnic