Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop de weekend 10-11 ianuarie

Duminica, 11 Ianuarie 2015, ora 08:41
5090 citiri
Horoscop de weekend 10-11 ianuarie
Foto: Ziare.com

Capricorn

O dorinta ti se indeplineste in acest weekend. De cateva luni tanjeai dupa acest lucru, iar acum il primesti cadou. O sa fii tot timpul preocupat de noua ta "jucarie".

Varsator

Cel mai mare interes are legatura cu viata sentimentala. Partenerul de viata iti atrage atentia cu ceva si faci tot ce poti pentru ca acesta sa afle ce simti cu adevarat pentru el.

Pesti

Evenimentele din ultima vreme care au avut loc in preajma ta te-au facut sa iti reanalizezi planurile de viitor si chiar sa faci mici schimbari.

Berbec

Nu incerca sa rezolvi o problema care are legatura cu banii, pentru ca nu o sa reusesti si o sa te afunzi in detalii inutile. Mai bine ar fi sa profiti de timpul liber.

Taur

Vei fi victorios in tot ceea ce o sa faci si acest lucru o sa iti ofere o stare de bine senzationala. Esti foarte multumit de viata ta si nu prea ai ce sa schimbi.

Gemeni

Fa calcule exacte si abia apoi apuca-te sa imparti banii pe categorii, altfel o sa te incurci. Incepe cu sumele destinate facturilor. Dupa ce rezolvi acest aspect te poti concentra pe activitati ceva mai placute.

Rac

Weekendul acesta este destinat familiei. Nu vrei sa auzi nimic ce nu are legatura cu cei dragi, asa ca iti inchizi telefonul de munca. Duminica o sa primesti musafiri.

Leu

Esti foarte ocupat si nu prea o sa ai timp de nimic in cele doua zile care ar trebui sa fie, teoretic, libere. Abia duminica seara o sa ai un moment de relaxare.

Fecioara

Nu iti face planuri sa pleci din oras, pentru ca altii au programat deja o vizita la tine si nu ar fi frumos sa le strici placerea de a-ti fi musafiri.

Balanta

Dai dovada de marinimie si faci un gest caritabi. Aceasta actiune o sa te faca sa te simti foarte bine si o sa iti redea increderea in oameni cand o sa vezi reactia celui ajutat.

Scorpion

Trebuie sa fii deschis dialogului, pentru ca doar asa poti negocia ceva ce te intereseaza. Daca il pui mereu pe "nu" in fata, nu o sa ai succes.

Sagetator

Un apropiat iti cere ajutorul si vrea sa ii imprumuti niste bani pentru a-si achizitiona ceva. Pana sa afli despre ce este vorba vrei sa o faci, dar apoi consideri ca este doar un moft si nu il ajuti.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 10 ianuarie, #horoscop zilnic 11 ianuarie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic