Horoscop de weekend, 10-11 iulie 2010

Sambata, 10 Iulie 2010, ora 08:21
1410 citiri
Horoscop de weekend, 10-11 iulie 2010
Foto: Arhiva

Rac

Trebuie sa recunosti ca ultimele zile ai fost in priza si te-ai agitat mai mult decat de obicei, iar acum organismul da semne de oboseala. E adevarat ca este weekend si ca ai vrea sa te distrezi cat mai mult, insa pune pe primul loc sanatatea. Este bine sa incerci sa te distrezi, insa pastreaza cateva ore si pentru odihna.

Leu

Ai zile in care abia iti vine sa scoti un sunet, insa ai si zile in care crezi ca esti cel mai norocos din lume si te gandesti chiar sa joci la un concurs de noroc. Ai parte de cateva zile speciale si iti doresti ca aceasta atmosfera sa nu dispara cand se va termina weekendul.

Fecioara

Iti doreai foarte mult sa iei parte la un eveniment alaturi de cateva persoane importante din viata da, insa planurile iti sunt date peste cap si nu prea ai ce sa faci ca sa schimbi acest lucru. Din fericire, prietenii apropiati iti inteleg situatia si iti vor fi alaturi.

Balanta

Nu poti spune ca situatia financiara este una foarte buna, insa trebuie sa dai o suma destul de mare de bani pentru a te asigura ca pe viitor iti va fi bine. O sa ai parte de o surpriza din partea partenerului de viata.

Scorpion

Te acomodezi usor pe unde mergi, asa ca in aceste zile, oriunde ai merge, te simti ca acasa. Incepi un nou proiect la care contribui cu mult suflet, timp si energie, insa rezultatele vor fi pe masura si, cand vei termina, vei avea parte de o vacanta pe merit.

Sagetator

In ultima vreme, ai cam acceptat multe din partea celor din jur si acum este cazul sa pui piciorul in prag si sa spui: STOP. Stop stresului, stop proiectelor care nu se opresc sa apara, stop situatiilor ce iti fac rau. A venit momentul sa te ocupi doar de tine, iar un concediu ar fi perfect in acest moment.

Capricorn

In jurul tau exista o persoana care nu face altceva decat sa iti ceara tot timpul cateva ceva si sa se agate de tine la tot pasul. Incearca sa o indepartezi de tine, pentru nu ajunge intr-un punct fara iesire din cauza sa.

Varsator

Ai ajuns la concluzia ca este cazul sa te ocupi mai mult de viata ta si asta iti ofera curajul necesar pentru a face ordine, in sfarsit. Daca iti doresti ceva anume, nu astepta sa vina singur la tine, ci preia initiativa, indiferent despre ce este vorba.

Pesti

Astazi ai parte de mai mult timp liber pentru tine decat de obicei, iar acest lucru iti convine de minune pentru ca ai mai mult timp pentru a te ocupa de treburile gospodaresti. Este o ocazie perfecta sa petreci mai mult timp cu familia. Toate aceste lucruri vor face ca relatia dintre tine si cei apropiati sa fie si mai stransa.

Berbec

Nu esti in apele tale in acest weekend din cauza unei situatii ce nu prea este pe placul tau. Sperai sa ti se rezolve o problema ce iti dadea batai de cap de mult timp, insa socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, asa ca trebuie sa gasesti rapid alta solutie. Exista o persoana apropiata care ar vrea sa iti marturiseasca ceva, insa nu are curaj.

Taur

O sa petreci mult timp in compania rudelor foarte apropiate si a prietenilor. Este posibil sa va adunati cu ocazia unei petreceri organizate in cinstea unuia dintre voi. O sa primesti o veste de la o persoana aflata in alta tara.

Gemeni

Esti intr-o graba totala si nimeni nu intelege ca tu nu ai timp absolut deloc pentru a asculta lucruri lipsite de importanta pentru tine. Daca ai putea, ai vrea sa se elibereze drumurile si sa poti merge si tu la treaba ta.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic