Horoscop de weekend: 11-12 decembrie 2010

Duminica, 12 Decembrie 2010, ora 08:02
2035 citiri
Horoscop de weekend: 11-12 decembrie 2010
Foto: Ziare.com

Sagetator

In sfarsit o sa primesti o veste buna legata de partea financiara. Nici bine nu primesti banii, ca si incepi sa faci planuri cu tot ceea ce trebuie sa cumperi. Asigura-te din timp ca platesti facturile pentru a nu te trezi in preajma Sarbatorilor ca ai nevoie de bani pentru a le achita.

Capricorn

Esti plin de energie. Asta se intampla datorita faptului ca in sfarsit ai dormit si tu mai mult decat in ultima perioada. Acum te poti ocupa mai mult de familie si poate chiar sa pleci intr-o mini vacanta.

Varsator

Ai de facut multe in aceste doua zile, insa nu ai nicio tragere de inima sa te ocupi de treburile casnice si mai mult vrei sa iesi in oras sa te distrezi. Daca o sa lasi treburile nerezolvate, o sa ai probleme in saptamana ce vine.

Pesti

Ar fi indicat ca in perioada urmatoare sa te ingrijesti mai mult de problemele de sanatate si sa lasi viata profesionala pe locul doi. Ai intrecut masura cu munca si acum simti acest lucru. Nu ar strica nici daca ti-ai lua cateva zile libere.

Berbec

Aminteste-ti ca in acest weekend ai de facut ceva foarte important pentru un prieten si nu ar fi bine daca nu ti-ai respecta cuvantul. Oricat de mult ti-ai dori sa stai si sa dormi, ar fi bine sa nu iti dezamagesti prietenul.

Taur

Ai avut de luat o decizie importanta si nu ai ales ceea ce trebuia, iar acum stai si te gandesti la ceea ce ai gresit si incerci sa gasesti o modalitate de a schimba totul. Daca vei accepta ajutorul unei persoane apropiate, o sa reusesti sa repari tot ceea ai facut.

Gemeni

Ai incercat de multe ori sa ii convingi pe cei din jur ca nu esti de acord cu ceea ce cred ei, iar acum iti cam iesi din fire din cauza unui prieten ce a cam luat-o pe drumuri gresite.

Rac

Ai ajutat o persoana cand a avut nevoie si acum aceasta iti intoarce favorul si te ajuta exact cand credeai ca nu mai ai pe nimeni in jur pe care sa te poti baza. Ba mai mult, o sa realizezi ca acesta este cam singurul prieten care ti-a ramas.

Leu

Profita de timpul liber si petrece mai mult timp de calitate alaturi de persoanele dragi din jurul tau. Mergi in vizita la parinti, stai mai mult cu fratii sau surorile sau pur si simplu iesi in oras cu copiii tai. O sa vezi ca aceste lucruri te vor face sa te simti mult mai bine.

Fecioara

Ai vrea sa fugi intr-un loc in care nu mai auzi de probleme, loc de munca, facturi si alte cheltuieli. Din pacate, nu ai cum sa fugi si trebuie sa le faci fata. Norocul tau este ca primesti o suma de bani la care nu te asteptai si asa o sa iesi din toate incurcaturile.

Balanta

Rabdarea ta a ajuns la limite si te scoate din sarite orice zgomot mic, pana si picaturile de ploaie te enerveaza. Daca stai bine sa te gandesti, nu cei din jur sunt de vina, ci tu ar trebui sa faci ceva pentru a incerca sa te calmezi si sa faci ceva care sa te ajute sa te simti mai bine.

Scorpion

Important este ca in aceste doua zile nu o sa ai parte de niciun incident neplacut, insa nici nu poti sa te bucuri ca viata ta este roz, pentru ca in a doua parte a weekendului o sa iti amintesti ca nu ai terminat un proiect destul de important si o sa simti ca esti in intarziere.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2010, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic