Horoscop de weekend 11-12 februarie 2012

Duminica, 12 Februarie 2012, ora 08:01
3521 citiri
Horoscop de weekend 11-12 februarie 2012
Foto: Ziare.com

Varsator

Un weekend in care o sa te ocupi mai mult decat de obicei de familie. Ai realizat ca rudele apropiate sunt singurele care nu te vor lasa balta si esti hotarat sa le oferi tot ceea ce merita. Duminca nu o sa iesi din casa si o sa ai parte de discutii care mai de care mai interesante. Vei fi surprins sa afli ce au mai facut ai tai de cand nu ati mai vorbit.

Pesti

Astrele sunt favorabile in aceste doua zile. Totul decurge potrivit programului si asta iti ofera o multumire sufleteasca cum ai avut cam rar in ultima vreme. Ba mai mult, vei avea parte si de o reusita personala importanta.

Berbec

Ai reusit sa faci ceva notabil pentru viata de cuplu si acum este timpul sa sarbatoriti. Evenimentul este atat de important incat este vorba de cel putin o cina in oras.

Taur

Te pregatesti de ceva planificat in urma cu mult timp. Poate fi vorba despre un botez sau o nunta, insa nu ceva legat de familie, ci tine mai de cercul de prieteni. Important este ca o sa te simti deosebit e bine.

Gemeni

In sfarsit poti sa spui ca ai trecut de cea mai grea perioada din acest an. Ai fost foarte nervos in ultima vreme si recalcitrant cu cei din jur, insa acum iti gasesti linistea si te vei comporta mai frumos cu apropiatii.

Rac

Esti multumit de ceea ce se intampla in jurul tau. Mai ales ca ai primit o suma de bani ce te poate ajuta sa iti satisfaci o dorinta mai veche. Fericirea este atat de mare incat iti vine sa tipi si sa le spui tuturor celor pe care ii vezi.

Leu

S-a terminat proiectul la care lucrai, insa nu te culca pe o ureche chiar daca este weekend. Verifica totul inca o data pentru a te asigura ca luni la prima ora poti sa iti anunti seful de performanta ta.

Fecioara

Bucura-te mai mult de compania persoanelor dragi si fii putin mai calm in ceea ce priveste job-ul. Muncesti prea mult, insa nu esti platit pe masura efortului depus. Daca nu ai curaj sa ceri macar o prima, fa in asa fel sa primesti cateva zile libere.

Balanta

Nu reusesti sa te faci inteles. Cei din jur vor avea impresia ca este ceva in neregula cu tine si sar sa te ajute. De fapt, tu exact asta iti doreai: putina liniste. Spune clar ceea ce astepti sa se intample pentru ca pe viitor sa nu mai existe astfel de confuzii.

Scorpion

Traieste mai mult clipa si nu iti mai analiza fiecare miscare pentru ca o sa pierzi detalii frumoase. Concentrandu-te asupra cu totul altceva o sa vezi ca ceea ce este iesit din comun trece pe langa tine fara sa realizezi.

Sagetator

Stai mai mult cu partenerul de viata in acest weekend pentru ca saptamanile urmatoare vor fi pline de cu totul alte treburi si nu o sa mai aveti timp unul de celalalt.

Capricorn

Pentru linistea ta sufleteasca nu merge in locul in care voiai sa ajungi in acest weekend. In cazul in care ignori semnele si mergi sa nu ai pretentia sa ajungi acasa lipsit de nervi.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2012 , #horoscop zilnic