Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop de weekend: 11-12 februarie 2017

Duminica, 12 Februarie 2017, ora 07:32
7142 citiri
Horoscop de weekend: 11-12 februarie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Profita de vreme si fa o drumetie la munte. O astfel de escapada va prinde bine si relatiei personale, pentru ca te va apropia foarte mult de cel drag.

Pesti

Nu esti foarte activ fizic de felul tau, dar weekendul asta esti plin de viata si dornic de a petrece cat mai mult timp cu prietenii. Planuiti ceva despre care o sa va amintiti cu drag peste cativa ani.

Berbec

In prima parte a weekendului faci ceva pentru sufletul tau si care te umple de energie. Duminica seara o sa fie dedicata familiei si vei lua cina cu cei dragi.

Taur

Partenerul de viata te-a rugat sa il insotesti la un eveniment. Nu iti place compania, dar o faci de dragul sotului/sotiei. Weekendul se va termina cu vizita unor rude. Asigura-te ca vei fi o gazda buna.

Gemeni

Urmeaza cele mai frumoase zile din ultimele luni. Primesti o veste buna inca de la inceputul weekendului si numai la acest aspect o sa te gandesti.

Rac

O sa petreci weekendul alaturi de oameni dragi pe care nu ii vazusei de ceva vreme. Sunt prieteni care vin in orasul tau pentru prima data si trebuie sa fii ghid pentru ei.

Leu

Cumparaturi si planuri. Asa o sa arate weekendul tau. Ziua o sa mergi prin multe magazine, iar in ambele seri o sa iei parte la activitati alaturi de mai multi amici.

Fecioara

Esti foarte obosit si abia reusesti sa te mobilizezi cand cineva te invita in oras. Nu vrei sa ratezi intalnirea, dar parca patul cald ar fi de preferat. Alegi calea de mijloc. Petreci cateva ore cu omul respectiv si apoi lenevesti in fata televizorului pana la sfarsitul weekendului.

Balanta

O sa fie un weekend pe placul tau. Vei fi inconjurat de prieteni, care te surprind cu un cadou, desi nu este ziua ta. Vei fi foarte rasfatat, mai ales de cel drag.

Scorpion

Iei parte la o activitate care va scoate din tine orice urma de energie. Duminica trebuie neaparat sa te odihnesti, pentru ca saptamana viitoare se anunta obositoare.

Sagetator

Tot weekendul te gandesti cum sa iti faci programul in asa fel incat sa ajungi undeva, pentru a nu dezamagi un prieten care te-a invitat sa-i fii alaturi, desi oamenii de acolo nu sunt pe placul tau. Solutia salvatoare vine de la o ruda.

Capricorn

Prima parte a weekendului va fi relaxanta si linistita, dar duminica va fi multa agitatie in jurul tau. O sa fii vizitat de multe persoane si o sa alergi toata ziua pentru a fi o gazda buna.

Citeste si Horoscopul lunii februarie, si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 11 februarie, #horoscop 12 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic