Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop de weekend: 11-12 martie 2017

Duminica, 12 Martie 2017, ora 05:46
7351 citiri
Horoscop de weekend: 11-12 martie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Pesti

Esti foarte preocupat de un eveniment care urmeaza sa se intample si ai ignorat ceva ce ai stabilit inca de anul trecut ca trebuie sa faci. Un amic o sa te traga de maneca, dar per total va fi un weekend constructiv.

Berbec

Intampini dificultati in luarea unor decizii, pentru ca nu reusesti sa te hotarasti ce vrei sa faci si ce iti doresti. Trebuie sa stai cateva clipe si sa analizezi toate posibilitatile. Este timpul sa-ti asumi riscuri si sa nu mai pierzi vremea.

Taur

Pui bazele a ceva ce iti va imbunatati stilul de viata in perioada care vine. Ofera-i sprijinul unui cunoscut care cauta cu disperare un umar pe care sa planga.

Gemeni

Ai impresia ca toata lumea este cu ochii pe tine si ca iti urmareste fiecare pas. Nu este asa si trebuie sa te relaxezi. Nu ar strica sa iti iei cateva zile de concediu.

Rac

Pui mai mult accent pe prezent si vrei sa traiesti clipa. Asa ca in acest weekend pleci unde vezi cu ochii. Te urci in masina si iesi din oras fara o destinatie stabilita.

Leu

Pui la indoiala sinceritatea cuiva si bine faci, pentru ca imediat realizezi ca are intentii ascunse si urmareste sa te atraga de partea sa. Ignora-l si mergi inainte pe drumul tau.

Fecioara

Pune deoparte niste bani pentru ca intervin unele cheltuieli si trebuie sa te asiguri ca ai de unde sa ii dai. Vor fi doua zile de alergatura prin oras.

Balanta

Petreci aceste zile in cautarea unui aliat. Ai nevoia de sustinerea unei persoane cu un caracter puternic si iti indrepti atentia catre cineva din grupul de prieteni.

Scorpion

Cineva iti critica planurile cu privire la viitor si chiar daca nici tu nu esti multumit 100%, nu vrei sa ii oferi satisfactie si sa ii dai dreptate. Dar, totusi, ia in calcul cateva dintre lucrurile pe care ti le spune.

Sagetator

Esti convins ca un amic iti ascunde ceva si vrei sa afli neaparat ce este. Pe masura ce ii adresezi intrebari, acesta se eschiveaza si cu atat mai mult intri la banuieli. Cand vei afla despre ce este vorba, te vei amuza foarte mult.

Capricorn

Prin natura ta, esti preocupat de succes si iti place mereu sa stii care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa ii faci. Nu iti place sa fii surprins de destin. Dar de data aceasta ti se pregateste o surpriza placuta din partea astrelor.

Varsator

Trebuie sa calmezi atmosfera atunci cand aceasta devine tensionata din cauza cuiva care intr-un exces de sinceritate jigneste pe altcineva. Vei juca rolul unui mediator in aceste zile.

Citeste si Horoscopul lunii martie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 11 martie, #horoscop 12 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic