Horoscop de weekend: 12-13 martie 2011

Duminica, 13 Martie 2011, ora 09:17
2383 citiri
Horoscop de weekend: 12-13 martie 2011
Foto: Ziare.com

Pesti

Profita de aceste zile libere si distreaza-te mai mult. Iesi cu prietenii, plimba-te, mergi la cumparaturi sau pur si simplu invita-i pe toti la tine si stati de vorba. Astfel o sa scapi si de starea proasta din aceasta saptamana.

Berbec

Ai evitat cat ai putut intalnirea cu cineva, insa pe cat de mult vrei tu sa nu se intample pe atat de mult isi dorea el sa aiba loc si uite ca s-a intamplat. Incearca sa pastrezi aparentele si vorbeste-i frumos pentru a evita situatiile neplacute.

Taur

Ai facut un pas important pentru viitorul tau si deja incepi sa observi imbunatatirile. Esti mandru de reusita si vrei sa imparti cu cei dragi acest lucru, fapt pentru care weekendul asta il vei petrece in compania celor apropiati.

Gemeni

Planurile personale vor fi date peste cap de un eveniment ce are legatura cu locul de munca. Nu vei fi incantat de aceste vesti, insa preferi sa iti sacrifici un weekend decat sa-ti pierzi jobul. Gandeste-te ca vei recupera peste o saptamana si acest gand te va face sa te simti mai bine.

Rac

Profiti la maximum de zilele libere si te vei simti bine in compania unor oameni dragi. Vei avea multa energie si dispozitia necesara pentru a lua parte la activitati de grup.

Leu

Emotiile de care ai parte in acest weekend isi vor pune amprenta asupra ta toata saptamana urmatoare. Toate aceste lucruri te vor ajuta sa privesti oamenii din jur cu alti ochi si sa fii mai constient atunci cand ai incredere intr-o persoana din anturaj.

Fecioara

In general te simti bine, insa ai nevoie de o pauza mare inainte de a incepe fie un nou proiect, fie sa pleci undeva cu familia sau prietenii. In aceste conditii, mergi si dormi pentru cateva ore inainte de a te pune pe treaba sau de a pleca la drum.

Balanta

Treci printr-o perioada in care traiesti fiecare sentiment la maximum, asta inseamna fie ca plangi atunci cand simti orice urma de durere, fie razi incontinuu si ii anunti pe toti din jur despre cat de fericit esti tu. Din aceasta cauza, apropiatii nu mai stiu la ce sa se astepte din partea ta.

Scorpion

Un cunoscut te va uimi cu o marturisire. Poate fi vorba despre o declaratie de dragoste sau despre o problema ceva mai intima. Ai grija doar la modul in care vei reactiona cand ti se vor comunica aceste lucruri.

Sagetator

Ai uitat sa faci ceva foarte important si acum suporti consecintele. Inainte sa te enervezi si sa lasi totul balta, mai bine ai incerca sa indrepti lucrurile. Asta se va si intampla duminica si vei putea in sfarsit sa rasufli usurat.

Capricorn

Lucrurile iau o intorsatura ciudata si asta te ia prin surprindere. Daca te asteptai ca in acest weekend sa stai linistit si sa te bucuri de vremea de afara, nu se va intampla asa, ci din contra vei avea foarte multe lucruri de facut.

Varsator

Iti place sa iubesti si sa te simti iubit, iar weekendul acesta vei demonstra acest lucru din plin. Vei face declaratii si vei primi la randul tau complimente si vorbe frumoase.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic