Horoscop de weekend: 12-13 octombrie 2013

Sambata, 12 Octombrie 2013, ora 08:00
1811 citiri
Horoscop de weekend: 12-13 octombrie 2013
Foto: Ziare.com

Balanta

Evita drumurile lungi in aceste zile, deoarece nu te simti prea bine si nu ai fi o companie placuta pentru prietenii tai.

Scorpion

Ai rezervat de mult timp acest weekend pentru partenerul de viata. Nu vrei sa auzi nimic legat de slujba sau de altceva. Vrei sa fiti doar tu si el.

Sagetator

Esti foarte sincer si in dorinta ta de a spune mereu adevarul risti sa ranesti pe cineva care nu este pregatit sa auda aceste lucruri.

Capricorn

Vestea buna pe care o vei primi sambata dimineata te va incanta pentru multa vreme. In sufletul tau, sperai sa se intample asa ceva.

Varsator

Iti ajung la urechi cateva vorbe urate la adresa unui cunoscut. Sari in apararea sa si te comporti precum o mama care isi protejeaza copilul. Prietenul tau va fi foarte mandru de tine.

Pesti

Iei in considerare varianta propusa de partenerul de viata pentru petrecerea acestui weekend. Initial, voiai sa faci doar ceea ce iti placea tie, insa ai realizat cat de mult conteaza pentru acesta.

Berbec

Ai nevoie de sprijinul celor din jur si nu multi sunt cei care sa vin sa te incurajeze. Partea buna este ca in acest fel faci ordine in lista prietenilor adevarati.

Taur

Dai o pagina in cartea vietii tale. Faci o schimbare destul de importanta. Lasi in urma tot ceea ce te-a suparat pana acum.

Gemeni

Nu indraznesti sa ceri ceea ce vrei, deoarece omul din fata ta pare foarte dur si te sperie. Este doar o masca. Vorbeste-i frumos si o sa obtii totul foarte usor.

Rac

Simti ca plutesti de fericire. Ai pus bazele unui proiect foarte drag in care sunt implicati mai multi prieteni. O sa sarbatoresti.

Leu

Te emotioneaza foarte mult ceea ce se intampla in aceste zile. Esti o persoana foarte sigura pe tine si pe sentimentele tale, insa acum simti ca te topesti.

Fecioara

Uneori, trebuie sa iti vezi interesul pentru a supravietui. Incearca in aceste zile sa dai frau liber dorintelor tale, fara sa tii cont de ce vor altii.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 12 octombrie, #horoscop 13 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic