Horoscop de weekend: 13-14 aprilie 2012

Duminica, 15 Aprilie 2012, ora 08:35
2895 citiri
Horoscop de weekend: 13-14 aprilie 2012
Foto: Ziare.com

Berbec

Doua zile linistite. Stiai inca de acum cateva saptamani ca urmeaza sa te relaxezi in perioada asta. Aproape ca uitasei cat de bine este sa nu porti grija a nimic. Sa stai si sa lenevesti in pat.

Taur

Te supara cineva si incepi sa iti versi nervii pe toti cei din jur, desi acestia nu au nicio vina ca tu ai intampinat probleme intr-un demers inceput in urma cu putin timp. Revizuieste-ti atitudinea pentru a nu ramane singur.

Gemeni

Astrele sunt favorabile nativilor care se pregatesc sa plece la drum. Vremea este de partea lor si vor avea ocazia sa faca ceva ce isi doresc cu ardoare. O sa ai parte de momente unice.

Rac

Chiar daca simti nevoia sa discuti cu cineva despre tot ceea ce traiesti in perioada asta, nu iti indrepta atentia catre cineva care te-a dezamagit in trecut, pentru ca este posibil sa se intample iar. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu cineva din familie daca se poate.

Leu

In prima parte a weekendului o sa ai de alergat, insa duminica te simti mult mai usurat. La amiaza vei primi o veste ce te va bucura extrem de mult. Fericirea ti se va citi pe chip.

Fecioara

Nu este foarte dificil sa se observe ca esti foarte bine dispus si ca nu iti pasa de ceea ce se intampla in jurul tau. Traiesti ceva minunat si nu vrei sa le spui celor din jur despre ce este vorba.

Balanta

Simti ca inoti impotriva curentului. Te lupti sa ii faci pe cei din jur sa inteleaga ca nu au dreptate cand spun ca cel ce s-a apropiat foarte mult de tine in ultima vreme nu este o persoana potrivita pentru tine. Vrei sa le demonstrezi ca nu au dreptate si vei depune mult efort pentru a-i convinge.

Scorpion

Ai facut ceva de care esti foarte mandru si vrei ca toti sa stie, insa ar fi cazul sa pastrezi o urma de discretie pentru ca nu este cazul ca apropiatii sa stie ce faci la fiecare pas. La un moment dat o sa realizez ca nu este in regula sa le dai mereu raportul.

Sagetator

Ai parte de o aventura. Nu este neaparat ceva pasional. Poate fi vorba despre o chestie antrenanta, poate o mica excursie pe un munte. In orice caz, o sa fie un weekend perfect.

Capricorn

Nu esti incantat de faptul ca trebuie sa stai in compania unor oameni pe care ii consideri nesuferiti. Stai linistit, pentru ca se va termina inainte sa realizezi ceea ce se intapla. Cel putin asa o sa simti.

Varsator

Esti o persoana matura, uneori prea matura. Prietenii iti cer sa faci ceva si tu refuzi pentru ca ai impresia ca este impotriva principiilor tale. In cateva ore, o sa te razgandesti.

Pesti

Fii putin mai deschis ideilor noi. Esti pornit sa nu accepti nimic din ceea ce iti spun altii si sa mergi pe drumul tau. Dupa ce o sa asculti ce au prietenii sa iti spuna o sa vezi ca nu tot ceea ce este modern este rau.

Horoscop realizat de Zaza

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic