Horoscop de weekend: 13-15 august 2016

Luni, 15 August 2016, ora 07:56
7010 citiri
Horoscop de weekend: 13-15 august 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

Astrele iti transmit multa energie in weekend, dar si luni si o sa umbli foarte mult prin oras, in special prin magazine. Ti se va deschide o usa la care cu greu puteai ajunge pana acum si porti o discutie serioasa in scop profesional.

Fecioara

Faci un mare pas in fata pentru independenta financiara la care ravnesti de multa vreme. Anumite calitati ale partenerului de viata iti reamintesc de ce te-ai indragostit de el si o sa traiti cateva zile de vis.

Balanta

Un obiectiv al sotului/sotiei te implica si pe tine si trebuie sa lasi deoparte gluma si sa il ajuti. Impreuna faceti o echipa foarte buna si ceea ce realizati o sa va imbunatateasca viata.

Scorpion

Nimic nu se compara cu o casa plina, cu momentele petrecute alaturi de cei dragi, asa ca in aceste zile libere stabilesti sa stai doar in preajma familiei. O sa mergeti impreuna sa vizitati niste obiective care v-au atras atentia.

Sagetator

Ai puterea de a lua o decizie care ar schimba soarta cuiva din familie si trebuie sa fii foarte atent si constient de faptele tale. Va fi un weekend destul de aglomerat avand in vedere cati prieteni te anunta ca vin in vizita.

Capricorn

Conjuctura astrala te favorizeaza mai mult decat pe celelalte zodii si asta pentru ca ai depus mult efort in ultima vreme pentru ca lucrurile sa se aseze in favoarea ta. Partenerul de viata va fi alaturi de tine si o sa te ajute, ca intotdeauna.

Varsator

Te confrunti cu o situatie ciudata acasa - ceva trebuie reparat, dar nu te pricepi. Nu risca si apeleaza la un specialist. Odata rezolvata problema, poti sa te relaxezi in oras cu prietenii sau la un film. O sa fii vizitat de cineva drag din familie.

Pesti

Perechea ta are nevoie de sustinere, pentru ca trece printr-o perioada delicata. Fii acolo pentru ea, foloseste-ti compasiunea din plin si arata-i de ce trebuia sa aiba incredere in tine. Apoi, puteti sa plecati intr-o mica escapada.

Berbec

Te privesti in oglinda si iti place ce vezi; eforturile tale dau roade, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te opresti aici. Ai trei zile libere la dispozitie, asa ca ia-ti rucsacul in spate si pleaca intr-un loc departe de civilizatie.

Taur

Schimba pareri cu cei din jur, pentru ca ai putea afla lucruri ce vor deveni relevante pentru viitor si va viza putin si partea profesionala, chiar daca oamenii respectivi sunt prieteni, nu parteneri de afaceri.

Gemeni

Trei zile pline de momente frumoase petrecute alaturi de familie. Simteai nevoia sa stai cu cei dragi si ai planificat totul pana la cel mai mic detaliu. Acestia te vor surprinde cu un cadou pentru casa.

Rac

Nu te astepta la zile de odihna, pentru ca nu o sa ai parte de asa ceva. Partenerul de viata are o lista mare cu ce sa faceti. O sa ajungi intr-un loc in care nu ai mai fost si vei descoperi peisaje unice.

Horoscop realizat de Zaza

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#horoscop 13 august, #horoscop 14 august, #horoscop 15 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august , #horoscop zilnic