Horoscop de weekend, 14-15 august 2010

Sambata, 14 August 2010, ora 08:11
1576 citiri
Horoscop de weekend, 14-15 august 2010

Leu

Ai foarte multa energie, dar nu prea stii cum sa o consumi. Se va ivi momentul in care va trebui sa faci o alegere importanta. Asculta doar de tine, dar gandeste-te cum i-ar afecta si pe ceilalti.

Fecioara

Vei cere sfatul unui profesionist, poate avocat sau contabil, in privinta unei nelamuriri. Raspunsul nu te va multumi pe deplin, dar nu-ti face probleme, pentru ca cel mai probabil o sa se rezolve de la sine.

Balanta

Un bun prieten se poate transforma foarte usor intr-un interes amoros atunci cand va veti intalni la o cina romantica. Gandeste-te bine inainte sa faci pasul, pentru ca nu vei mai putea sa te intorci de unde ai plecat.

Scorpion

Weekendul acesta o tii tot intr-o petrecere. Din pacate, vei ajunge sa te certi cu multa lume, din motive nefondate, doar pentru ca iti place sa te contrazici.

Sagetator

Totul iti merge struna, te distrezi cu prietenii, te-ai impacat cu mama, cu finantele stai foarte bine. Tot ce iti lipseste este o persoana cu care sa imparti toate aceste bucurii.

Capricorn

Sfarsitul acesta de saptamana nu vei avea pofta decat de lenevit si uitat la televizor cu o punga de popcorn in mana. Ceea ce nu e neaparat rau. Nu uita insa sa mai iesi si un pic pe afara pentru a-ti lua portia de vitamina D.

Varsator

Persoana iubita traverseaza o perioada dificila. Incerci sa o ajuti, dar te simti coplesit de situatie. Cel mai bine ar fi sa-i lasi un pic de spatiu sa se linisteasca.

Pesti

Weekendul acesta iti faci plinul de cultura, poate vei merge la un muzeu, o expozitie sau o piesa de teatru. Oricum ar fi, sfarsitul de saptamana se anunta a fi promitator.

Berbec

Ai un conflict cu cineva drag din familie si ajungi sa regreti ca v-ati certat. Nu e nimic rusinos in a accepta ca ai gresit si a-ti cere scuze, asa ca nu mai sta pe ganduri.

Taur

Si weekendul acesta te ingropi in munca. Desi nu iti convine, o faci pentru ca nu prea ai de ales. Proiectul la care muncesti o sa iasa in schimb foarte bine, asa ca nu-ti face probleme.

Gemeni

Te simti foarte bine in compania celorlalti, asa ca te lasi purtat de ei peste tot. Va fi un weekend incarcat dar te vei simti mai bine decat daca ai fi stat toata ziua pe canapea.

Rac

Weekendul acesta sarbatoresti pe cineva apropiat. Nu exagera cu bautura, mai ales pe zilele acestea calduroase, pentru ca s-ar putea sa ti se faca rau.

Horoscop realizat de Zaza

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2010, #horoscop 2010 , #horoscop zilnic