Horoscop de weekend: 14-15 decembrie 2013

Sambata, 14 Decembrie 2013, ora 08:35
2295 citiri
Horoscop de weekend: 14-15 decembrie 2013
Foto: Ziare.com

Sagetator

Un weekend cu multa energie. Ai urmat un regim sau ai luat vitamine, iar rezultatul este pe placul tau. Te simti mult mai odihnit, chiar daca nu ai dormit mai mult.

Capricorn

Faci o marturisire unui apropiat. De multa vreme te gandeai cum sa faci sa ii spui. Acum te simti eliberat si poti sa zambesti.

Varsator

Lasi la voia intamplarii niste lucruri la care ar trebui sa fii foarte atent. O sa ai probleme saptamana viitoare din cauza aceasta. Partea buna este ca un prieten te va ajuta sa iesi din incurcatura.

Pesti

Doua zile de relaxare. Ai facut planuri de multa vreme pentru aceasta perioada si vrei sa le respecti cu strictete. O sa te incarci cu multa energie pozitiva.

Berbec

Te intalnesti cu mai multi prieteni si luati la puricat evenimentele din ultima vreme din viata ta. Ajungeti la concluzia ca ai evoluat foarte mult in ultimele luni.

Taur

Partenerul de viata iti propune o escapada romantica si accepti cu zambetul pe buze. Te lasi purtat de sentimente si tot ceea ce va inconjoara. Va fi un weekend de vis.

Gemeni

Fugi de responsabilitati si predai din sarcinile tale altcuiva. La final o sa fii fericit ca totul este realizat in mod corect, dar o sa fii mustrat, deoarece nu tu ai fost cel care le-a indeplinit.

Rac

Rapiditatea este cuvantul care te defineste in aceasta perioada. Termini foarte repede ceea ce ai in program si apoi poti sa te relaxezi. Iesi cu prietenii in oras.

Leu

Chiar daca sunt zile libere te ocupi de ceva legat de slujba. Va fi obositor. Din fericire, faci asta doar in prima parte a weekendului.

Fecioara

Pleci la drum lung, asa ca fii foarte atent la avertizarile meteorologice, pentru ca poti fi luat prin surprindere de vreme. Ia cat mai multe haine groase la tine.

Balanta

Ai participat la un concurs sau la ceva asemanator si acum astepti rezultatul. Ai emotii foarte mari. O sa ai motiv de sarbatoare. Asta nu inseamna ca o sa castigi marele premiu, ci aceasta experienta te invata ceva important.

Scorpion

Mercur te face foarte responsabil si iei decizii foarte bune pentru viitorul tau. Cei din jur vor fi impresionati de maturitatea de care dai dovada.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop 14 decembrie, #horoscop 15 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic